Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@lahzamm hocam ben uzm. yard. Mulakatina girmistim
-
ben mülakatta şunu hissettim alınacak kişiler yüzde 50-60 belli gibi. kafalarında belli kriter var onları karşılıyorsa aday alınacak büyük ihtimalle. kazanacak adaylar veya kaybedecek olanlar mülakatta hissetmiş olmalı çünkü komisyonun tavrı belli ediyor biraz.
-
@kuantummk keşke öyle olsa
-
merhaba arkadaşlar, mülakat deneyimimi paylaşmak istiyorum, öncelikle herkes için hayırlısı neyse o olsun. ben uzman yard. mülakatına ilk gün girenlerdenim. benim komisyonum gayet normaldi, ben ne söylediysem onlar üzerinden sorular soruldu, onun dışında olumlu veya olumsuz geçti diye birşey söyleyemiyorum çünkü hiç birşey belli etmediler, belki de mezun olduktan sonraki ilk mülakatım olduğu için ben pek kavrayamadım durumu. hayırlısı olsun. sanırım bütün mülakatlar bitti, beklemedeyiz
-
madem tüm mülakatlar bitti artık deneyimlerimizi yazabililirz ben maliyeciyim bana vergilendirme sürecini sordular, onu söyleyince tarh nedir diye sordular, mevcut maliye politikasını sordular, banka bilançosunu, firmalar için kur riski nedir diye sordular,nominal, reel ve bileşik faizi sordular bir ara ufak bir hata yapınca baya üzerime geldi birisi sanrm tepkimi ölçmek istedi.. en sonda abu baya çalışmış dediler kendi aralarında bana da üniyi boş geçirmemişsin dediler başka buna benzer deneyimi olan var mı?
-
bir de benim mülakatımda 4 kişi vardı ama sadece 2 kişi soru sordu
-
Bu hafta açıklanır mi acaba
-
@churcill bu hafta içi karantinada olanlar için online mülakat yapılacak denildi telegram gruplarında.
-
@lahzamm bana da öyle hocam. Sadece karşımda oturan iki kişi soru sordu. Sağ ve solumda oturanlar hiç soru sormadı. Ne yapıyorlar diye de bakamadım
-
@Amiree ben de yüzlerine bile bakmadigimi farkettim cikarken
-
@lahzamm hocam siz müfettişlik mulakatina mi girdiniz?
-
@ATESH evet hocam sizde deneyiminizi yazar mısınız..
-
@beirutde ne sordular dostum zor muydu?
-
@lahzamm üstte yazdım aslında:) ben uzman yard. mülakatına girdim, bana pek alan sorusu yöneltmediler galiba çoğu uzman yard. adaylarına sormamışlar.
-
Ben de uzman yardımcılığı mülakatına girdim. Bölümüm endüstri mühendisliği olduğu halde alan bilgisini iyi çalışıp gelmiştim. Ancak bana da alan bilgisi sorusu yöneltmediler. Komisyonda bulunan 4 kişi de soru sordu. Ki öncelikle kendimi anlattığım girizgah kısmında dördüyle de göz teması kuracak şekilde kendimi, aldığım eğitimi, iş deneyimlerimi anlattım. Konuşurken kullandığım teknik kelimelerden ekonomiyle ilgili bilgi birikimimi farkettiklerini sanıyorum ki komisyondaki bir kişi iletişim ile ilgili bir eğitim aldınız mı ? Bir de size alan bilgisi sorusu sormayacağım çünkü eminim ki siz buna çalışıpta geldiniz dedi. Ki haklıydı hangimiz çalışmadık çılgınlar gibi ️ Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Sonuçlar 6-8 hafta içinde açıklanacaktır klasik cevabını aldık ve bekliyoruz.
-
Bir haber, duyum var mı?
-
@sagropa Başka bir forumda 23 Kasım'da gişe görevlileri için eğitimin başlayacağı duyumu vardı. Bizim sonuçlar da 2 hafta içinde açıklanır duyum doğru ise.
-
@yolosapiens bütün sonuçlar birlikte açıklanacak diye biliyorum.Gişe uzman yardimciligi vs.
-
@cemresaygin İşte ben de onu diyorum. Onların duyumu 23'ü eğitim ise 2 hafta için açıklanır diye tahmin ediyorum.
-
@yolosapiens hangi forum o kardeşim?