Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
-
2017 de mühendislikten mülakata girmiştim. Mülakatta daire başkanları vardı ve 1 saat sürmüştü . Herkes birer soru soruyordu. hukuk sorusu bile soruldu.
-
@lost29 Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz , zor görünüyor mülakatları üst kurullarda bile 1 saat mülakat yapılmıyor... Hayırlısı artık
-
@Maslow rica ederim.
hatırladığım sorular;
temel tarihle ilgili bir soru (belli bir dönem )
hukukla ilgili soru (temel hukuk tanımları )
Edebiyat (yunus emre soruldu)
kurum hakkında sorular (mevzuat,uzman yrd görev tanımı, marka, tasarım vs.)
güncel ülkenin ve dünyanın bulunduğu durumla ilgili sorular
bölümünle alakalı basit sorular Q=m.c.t detaylı açıklayınız vb.
Şuan yaptığın iş ,ailen, hobilerin vs. -
Mülakata katılmaya hak kazananlar açıklanmış, kazananlara başarılar.
-
Kuruma ulaşmaya çalıştım ama ne yazık ki muhattap bulamadım.
İlanda sözlü sınav için gereken evraklarda diploma örneği, KPSS ve YDS çıktı örneği ve başvuru evrağı diyor ama mülakata katılacaklar için yayınladıkları duyuruda sadece başvuru evrağı sayılmış. Evrak teslimine giden varsa yardımcı olursa sevinirim. -
@bengidönüş Ben de bu sabah bıraktım evraklarımı. Sadece başvuru belgenizi bırakıyorsunuz , üzerine fotoğrafınızı yapıştırıp ikinci sayfaya imzanızı atmayı unutmayın. Diploma kpss yds sonuç belgesi istenmiyor
-
@Maslow teşekkür ederim.
-
Sınav tarihleri açıklanmış siteden bakabilirsiniz.
-
Online mülakat hem de kamuda ! Daha neler göreceğiz
-
arkadaşlar işletmeden çağrılan var mı ? Kaç kişi çağrıldı hiç bilmiyoruz ona göre şans düşük mü yüksek mi bakardık.
-
@margaret işletmeden çağırılan derken ne demek istediniz acaba? Sadece sözlü mülakata çağırılan kişiler belli oldu diye biliyorum
-
@Laska İşletmeden mülakata çağrılan kaç kişi var demek istedim.Yanlış anlaşılma olmasın.
-
@margaret kontenjan sayısının 4 katı kadar adayı mülakata alıyorlar
-
@Laska Onu biliyorum da , belki kontenjan dolmamıştır, o yüzden merak ediyorum açıkçası.
-
online mülakatlar başladı mı? ne zamana kadar sürer? bilgisi olan var mı acaba?
-
Mülakata giren oldu mu ? Giren varsa bilgi verebilir misiniz ?
-
Kurumdan test linki gelmiş mailime ama anlayamadım açıkcası mülakatıma daha 1 hafta var. Topluca herkese mi iletildi acaba test linki? Bilgisi olan var mı?
-
test linki bana da geldi ve mülakatıma daha iki hafta var. muhtemelen hızlı bir şekilde bitirmek içindir diye düşünüyorum.
-
bana da geldi. bildiğim kadarıyla 14 eylülde başladı mülakatlar
-
bana da geldi link. kurumu aradım normalde mülakattan bir gün önce gelecek diye biliyordum. bir an önce testi bitirmek istediklerini bazı kişilerde sıkıntı çıktığını söylediler. keşke sitede vs duyursalardı. ben yaptım görüşmeyi. bir sıkıntı çıkmadı çok şükür.