21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@aintmadatcha "yarısı gerçek" paragrafta var mıydı?
-
@city-of-justice tamam anlaştık 3.5 ta buradayım sen de ol
-
@aintmadatcha Her zaman burdayız kardeşim:)
-
@city-of-justice dostum soldan iki sayının çarpımı nedir de kimse uzlaşamadı . Sen ne yaptın
-
@jasisss evet yani gecmisizle ilgili.hatirladiklarimiz anca yarısı gerçeği yansıtır kalanı kendi kurgumuzdur. Sonuçta bu bir tarih değil diyor arşivi vs yok diyor kendi kafamızda kuruyoruz çoğu yaşadığımız şeyi falan. Paragraf böyleydi. Sizin cevabın olma şansı da var ama yanlış saymanizi tavsiye ederim. Çünkü arşiv kelimesini görünce ben direk tarihten şüphelendim yüksek.ihtimalle.cevap o. Bugün açıklanacak zaten görürüz hep birlikte
-
@city-of-justice kardeşim evlilik geçerlidir sadece çocuğun babasının kim olduğu açısından böyle bir kısıtlama söz konusu ama mutlak bir kısıtlama değil kadın hamile olmadığını ispatlarsa zaten süreyi beklemeden evlenebiliyor.
-
@revenge evlilik geçerlidir şüpheye gerek yok
-
@rkorkmaz
Teşekkürler -
@aintmadatcha ben yanlış sayıyorum ama kafama takıldı bir an. ben de merak ediyorum acaba doğrusu neymiş
-
ya bu 300 meselesi amma uzamış yahu. geçerlidir işte. üzerine düşünmeye bile gerek yok. bir şekilde kadın bu 300 gün içinde evlenirse "geçerlidir
-
ya bu 300 meselesi amma uzamış yahu. geçerlidir işte. üzerine düşünmeye bile gerek yok. bir şekilde kadın bu 300 gün içinde evlenirse "geçerlidir".
-
TMKnın evlilik birliği bozulmasın ya da şartlar oluşmasa bile ben görmesem geçerlidir gibi bir mantığı vardır. Bekleme süresindeki durum ya da akıl hastalarının evliliği gibi mesela aynı mantık tanımada da var. Çocuk tanınsın da nasıl tanınırsa tanınsın gibi. Yani kısacası TMK aile birliği kurulsun ya da bozulmasın diye elinden geleni yapmıştır.
-
kafama takılan bir şey daha var. bu standart sapma meselesinde her sorunun değeri mi hesaplanıyor yoksa doğrudan o alanın değeri mi?
-
@jasisss her alan kendi içinde sapmaya sahip. Sınav ilan metninde yazması lazım. Oraya bakabilirsin.
-
Bugün açıklanırmı sorular
-
@atillaa hocam o sorunun cevabi kesin 8 olacak
Dizilimide 4 2 5 3 1 olacak
Zaten 10 diyenlerin cevabina baktiginizda ardışık sayilar yan yana -
@rumelili, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
sınav ertelensin diyen depremzedelere hainler vandallar basiretsizler diyen değil mi bu yaa basiret reis
Ty de bir torpili var anlamadık, totoş felan takiliyo kafasına göre
-
Birşey sormak istiyorum. Geçen sene mesela 78 doğru yapan mülakata kalmış diyoruz ya. Bu 78 alan adayın gkgy veya diğer alanların daha ağırlıklı olması ne derece etkşler300. kişi olmak için? Yani 78 doğrum varsa ve en güzel geçen kısım gkgy ise şansım nedir? 77 alan beni geçer de 78 doğru ile dışarda kalır mıyım mümkün mü?
-
@kymkm109 78 alan mı mülakata kalmış?
-
@kymkm109 dostum geçen sene ilk hali ile benim 78 netim vardı ve sıralama 379 du iptallerden önce ve idari yargı alanı çok yanlışım vardı, benim ile aynı nette olan ama idari yargı alanı daha iyi olan mülakata kaldı. Standart sapma gerçekten çok belirleyici oluyor.