21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@olursaolur kasımın sonu 4 saat dışarda ne yapacağız , ösym adam olmayacak gerçekten 1 tuğla koyuyo diğer duvarı yıkıyo . Allh sabır versin ve kurtarsın .
-
Ankara dışındaki illerde sınav olması şahane ancak sınav günü ortak alanla idari yargı alanında 4 saatlik boşluk olması hiç gereği olmayan haraket
-
@karar kpss gibi değil ne güzel girip çıkıyoruz bitiyor diyodum ki lafı ağzıma tıktı ösym bu virüste ortalıkta 4 saat dolaşan bir kitle düşünün ..
-
@olursaolur allh kurtarsın başka lafım yok artık . Bildiğin okuyo bari doğru düzgün sorsalar soruları .
-
Guncel not veya pdf paylaşabilecek varmı arkadaşlar
-
@idarihakimmm hocam sadece cozumlu soru bankasi yeterli olur mu ayrrica konu anlatima gerek var mi
-
Şu sayfada geçmiş sınavlarda başarılı olan arkadaşlarımız ayrıca bize bilgi verseler ne güzel olmaz mı ?
-
@vasathane geçmiş sınavlarda başarılıydık ama ilk 300 'e giremedik . Kısmet dedik kimi gördünüz arkasına bakan .
-
@malik hocam kanun okuyun oda yeterli olur ... arkasından test cozersiniz ... ama ben vergi de illa konu anlatımlı kitabı bir kez okuyorum ... özellikle tvs inde çok kanun var ... daha hızlı ilerliyorum
-
@idarihakimmm anladim hocam tesekur ederim
-
Şimdi sbky mezunları sınava girebilecek mi bu şekilde bir ibare yok genel bir şekilde mi bahsedilmiş alanlardan
-
@Hukuksever siyasal bilgiler diye geçiyor ilanda. Başvurabilirsiniz. Yine de bi bakanlığa sormanızda fayda var.
-
@suigenerisiniz geçen sene siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunları girebilmişti galiba
-
@Hukuksever bu sene de girebilirler o zaman
-
Arkadaşlar merhaba, özgün idari hakimlik soru bankasını çözen var mı aranızda? Ceza hukuku kısmını çözdüm baya bir hatalı kanunla çelişen sorular var. Diğer dersleri çözen oldu mu sizce çözmeye devam etmeli miyim?
-
@senadogan hangi kaynak?
-
@suigenerisiniz kitabın adı ÖZGÜN
-
@senadogan Kazananların Çoğu diyor ki KANUN + ÇIKMIŞ SORU yeterli .
-
arkadaşlar ilandan anladığım kadarıyla yazılı sınav oncesinde iibf mezunları Adalet Bakanlığına belgeleri vermiyor/göndermiyor değil mi?
-
@Suigeneris evet onlar dışında ekstra justice ve monopole de bakmayı düşünüyorum. Bu kaynaklar dışında da piyasada hakkını veren başka kaynaklar olduğunu düşünmüyorum. Özellikle temeli olmayanlar için Özgün soru bankasını asla tavsiye etmiyorum