21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@efe_yakup bu sınavda netlerin buysa bence 1. Olursun yada 2. Olursun ama 3. Olmazsın:)
-
@vi̇nni̇e-jones devamında Avrupa birliği hariç diyor
-
@efe_yakup Niye gelmezmiş ortak alan full yapana ss ile iyi puan gelmezse ortak alandan 5 yanlış yapan mı beni geçecek
-
@unknownsoldier hayırlısı kardeşim, ama ben o kadar da zor olduğunu düşünmüyorum sınavın.
-
@vi̇nni̇e-jones
Kurum, kuruluş, kurul, birleşim, oturum ve iş yeri adlarına gelen ekler kesme işareti ile ayrılmaz: Türkiye Büyük Millet Meclisine, Türk Dil Kurumundan, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanlığının; Bakanlar Kurulunun, Danışma Kurulundan, Yürütme Kuruluna; Türkiye Büyük Millet ...Hocam bu yazı direk TDK dan yani cevap Türk Dil kurumu zaten aynı örneği vermiş
-
@city-of-justice geçecek evet.
-
@efe_yakup Tabi tabi rüyasında geçer
-
@city-of-justice :))
-
@vi̇nni̇e-jones şu arkadasa istediğini verin uyuyamıyacak yoksa mesela tamam sen haklısın diyin bir şey diyin:)
-
Geldiğimden beri aklımdaydı lakin milletler cemiyetine götürülmesine rağmen çözülemeyen konu musul değil yıllar önce ösym nin hakimlikte sorduğu bir soruydu 2012 cevap yabancı okullar
-
@city-of-justice bizde sabah 2 oglen 3 kisi toplam 5 firar vardı(insan mutlu oluyor yalan yok :))
-
@efe_yakup Biz çok iyi olduğumuz için zor değilmiş gibi geliyor ama objektif baktığın zaman ortalama akılla baktığında geçen yıla göre zordu. 76-77 kapatma ihtimali yüksek. Geçen yıl da yüksek netler hava uçuşuyordu ama yine düşük kapattı. Geçen yıl vergi, hmk, medeni ve borçlar bu kadar zor değildi.
-
@city-of-justice gorucez bakalım da ben hiç hatırlamıyorum hakimlik sınavının 76 doğruyla kapattığını
-
Onceki senelerde kaymakamlik ve sayistay sinav tarihleri bu kadar yakin degildi galiba öylemi
-
@alp9292 Aynen öğleden sonraki oturumda çok net saydım sınıf 20 kişilikti ama 7 kişi yoktu. Sabahki oturumun etkisinden olsa gerek nasıl olsa olmayacak diğer oturuma girmeye gerek yok dediler herhalde
-
@city-of-justice bence zor olan medeni ve iktisat kismiydi.
-
@kamucu06
İnşallah yabancı okullar dır -
@city-of-justice bizim sınıfta da 6 veya 7 kişi eksikti hocam bence eksikler değil de sınavların bir araya gelmesi taban puanı Bi noktaya çeker yoksa çalışan zaten her halukarda gelir sınava diğer arkadaşlar hep kendini görmek için giren kişiler zaten çalışmadım korona var gitmeye gerek yok corona olmasaydı du Bi bakayım diyeceklerdi zaten o gelmeyen kesimin büyük büyük çoğunluğu sınavda yığılma olan o 1000 kişi ile yarışı ak tipler değil bence çok az vardır etkilemez etkilemek şey insanlar hedef belirlemek zorunda kaldı müfredat lar farklı mesela Sayıştay mesela kaymakamlık ciddi manada etkileyebilir
-
@unknownsoldier Kesin demeyelim ama Kaymakamlık ve Sayıştay gibi ciddi sınavlar çok yakın tarihlerde yapıldı. Ayrıca Hazine ve Maliye Bakanlığı sınavları da çok yakın tarihlerde olacak insanlar ister istemez bazı sınavlardan feragat etmek zorunda kalacaktı öyle oldu maalesef.
-
@vi̇nni̇e-jones valla bence pazartesi bakıpta ona göre yorum yapmak lazım biz burda yazıyoruz şu bu diye diyoruz benim de bakınca 65 alanım doğrum var ama neye göre tam olarak bazılarında hatırlayamıyoruz aa diyebileceğimiz bir kaç şey gelebilir ona göre bakmak lazım nasip neyse hakkımızda artık herkes hakkında hayırlısı olsun