21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@vi̇nni̇e-jones Bozucu koşul olması imkansiz çünkü dediğin gibi ilk baştan itibaren tarafları bağlayan hukuki ilişki yok.
-
@kamucu06 ayrica musul, lozamda karar verilmeyen bir konuydu
-
Borclarda zamanasimi ile ilgili soru varmis hatirlatabilirmisiniz bi rica etsem cevap neydi. Yanlis olan secenek soruluyordu
Seçeneklerde asil borcluya kesilirse kefile karsi kesilir falan vardi . -
@efe_yakup soruda da musulda görüşülen ancak çözüme kavuşturulamayan vardı
-
@kamucu06 cemiyette görüşülen pardon
-
Taksirli suçtan 3 yıl hapis cezası alıyordu ya öncüllerin hepsi doğruydu değil mi? 123 hepsi doğru dedim. Müsadere, araba ehliyeti ve seçimlerde oy kullanması hepsi doğru dimi?
-
@kamucu06 tamam işte cevap musul hiç değil, lozan sorusunun cevabi olur musul
-
@alp9292
Hocam o iki şık ta doğruydu birinde asıl borçluya karşı kesilirse kefile karşıda kesilir diyordu
Diğerinde kefile karşı kesilirse asıl borçluya karşı kesilmez diyordu o iki şıkta doğru bunlardan birini yaptı isen yanlış olabilir kanaatimce ama cevabı hatırlamıyorum tam olarak -
@vi̇nni̇e-jones onlar dogru evet biliyorum. yanlisi soruyodu cok yüksek ihtimal dogru yaptim ama netlesmek istemistim
-
@efe_yakup soruyu bence yanlış hatırlıyorsunuz ya da ben yanlış hatırlıyorum ben soruyu cemiyette görüşülen fakat çözüme kavuşturulamayan diye okudum böyle ise musul olur cevabı
-
@vi̇nni̇e-jones Taşınır rehnine bağlı olanlarda zaman aşımı işlemez diyordu yanlış olan bu olacak değil mi? Halbuki zaman aşımı işler
-
@city-of-justice
Soruda içerik neydi aklıma gelmedi Bi türlü -
@city-of-justice arabayi musadere ediyorlarmi eminmisin
-
@city-of-justice
Daha önce çözdüğüm sorularda vardı taşınır rehni zaman alımını durdurmaz keser
Taşınmaz rehni hem keser hem durdurur -
@vi̇nni̇e-jones
Bende taşınır rehni dedim -
@kamucu06 olabilir
-
@vi̇nni̇e-jones Aynen taşınır rehni zaman aşımı işlemez sıkkı olacak öyleyse çünkü zaman aşımı işler kestiği için tekrar başlatır.
-
@alp9292
Bana da Bi garip geldi hepsi işaretlemedim ben o soruyu -
@vi̇nni̇e-jones yaya gecidinde adama carpiyordu taksirli hüküm verildi oncellerden hangisi dogrudur
Araba musadere edilir
Oy kullanabilir
Ehliyetine el konulur -
@alp9292 araba müsadere edilir mi ?