21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Arkadaşlar milletler cemiyeti sorusunu siz nasil hatirliyorsunuzz
-
@vi̇nni̇e-jones Öyle inanıyorum ki gecenin karanlığını uykusuz geçiriyoruz birlikte mülakattayız inşallah. Allahım sana geliyorum
-
@kamucu06 edilmez diye düşündüm emin olmadıklarımdan biri . Bide taksirle yapmış adam bilemiyorum
-
@alp9292 taksif varsa müsadere edilmez
-
@kamucu06
ehliyetine el konulur ama oy kullanabilir olmayacaktı müsadere de bir yerde çağrıltır Dı ekledim ben müsadere ve ehliyete el koyma dedim suç aletleri müsadere ediliyor Vs yanlış olabilir ama seçim şıkkı kesin olmamalıydı seçimde oy kullanabilir olmayacak -
@vi̇nni̇e-jones taksirle isledigi icin oy kullanir oyle biliyorum hatta emin gibiyim
-
@vi̇nni̇e-jones 1995 Anayasa değişikliği dostum taksirle suçtan mahkum olanlar seçimde oy kullanabilir. Hepsi doğru olacak sıklarda
-
@efe_yakup eminmisin
-
@vi̇nni̇e-jones nasıl oy kullanamayacak anlamadım taksirli bir suçtan mahkum edilen kişi oy kullanabilir
-
@city-of-justice yanlış. Araba musadere edilemiyor 5237 md54 1. Fikra
-
@alp9292 ama hüküm almıştı haklı olabilir sin hükümlü iken taksirli oy kullanbilir se ben yanlış yaptım
-
@kamucu06
Hocam sınav anında kafam çok karıştı haklısınız -
@vi̇nni̇e-jones Özel af hak yoksunluklarını kaldırmaz değil mi dostum. Ben böyle yaptım
-
Arkadaşlar bu sınava 3. Giren bir dostunuz olarak size şunu söyleyeyim. Sınava kolay diyenlere aldırmayın. Cevap kesin ve net şu denildi diye doğru saymayın pazartesi belli olur herşey. Bu sınav kolay değildi orası kesin. City of justice isimli arkadaşı pek sallamayın boş atar genelde.
-
@city-of-justice
Valla ben böyle biliyorum yorum değil bilgi sorularda incelikler olabiliyor -
@marsiyal Ya git işine gece vakti. asıl boş atan sensin. Göreceğiz mülakata kim kalıyor
-
@vi̇nni̇e-jones olur kardeş benim de öyle geçti bariz böle okuyupta nasıl bunu yaptım dediğim bir kaç soru oldu herşey çalışmak olmuyor bazen odaklanmak, dikkat ve de şans o yüzden sıkma canını ben geçen sene ucundan kaçırdım çok üzüldüm nasıl bunları yanlış yaparım diye ama fayda yok inşallah hakkında hayırlısı olur öle dilemek lazım nasipinde varsa olur
-
@vi̇nni̇e-jones Aynen ben de öyle hatırlıyorum özel af cezayı hafifletir ama cezaya bağlı hak yoksunluklarına etkisi yoktur.
-
@kamucu06
Valla hakkımızda hayırlısı ama şunu şunu söyleyebilirim en iyi olduğun ders dahil geri plana atıp çalışmaz san seni çok fena üzer bu kesin ters köşe olursun hala 10 yanlışım var 90 soruya baktım bu yanlışların 6 tanesi matematik ve iktisat sadece bu iki derse çalışmadım bunları yapsam 4 tanesini yapsam kalan 10 sorudan da Bi 7 tane yapsam derece yapıyorum tabi o 10 soruyu hatırlayamıyorum
Türk Vergi sistemine bakmadan yazım yanlışlarına özel çalışmadan matematik te örnek veriyorum öemberlere bakmadan bu sınavlar tehlikeli hale geliyor -
@city-of-justice
Kaldırmaz sonuçta şıkta kaldırır diyordu bence çok ihtilaflıı Bi soru değil bu