21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@zenginmemur noktalama ve yazım yanlışı bakacağım hocam ve bol paragraf . Video bakarsanız rüştü hocayı öneririm .
-
@karar küçük illerde ilçe adliyeleri almıyordu da inşallah pandemi dolayısıyla alırlar bu sefer teşekkür ederim hocam
-
@zephead inşlh esneklik yaparlarsa iyi olur siz sayıştay mülakat bekliyodunuz yanlışmıyım ?
-
@karar yattı hocam o iş çok kötü şekilde
-
@zephead vakti var demek ki hocam daha bilinmez sıkmayasın canını bu sefer olur inşlh . Çookk iyi yer sabrımızı sınıyolar devam
-
@karar inşallah alırız hocam emeğimizin karşılığını
-
@zephead emeğim karşılığı sayıştay denetçilik değil ama idare edeceğiz. sıkacaksan 2 ay dişini sık hocam canını sıkmayasın kalemin keskin olsun .
-
@KamuAdayı yazım yanlısı benim gözlemlediğim her yıl geliyor 1 soru
. -
@karar sağ olun hocam sizinde
-
@malik matrah
-
@karar hocam dilbilgisi çıkacak mi?Türkçe için herhangi bir kitaba gerek var mı?
-
@zenginmemur benim tanıdığım ösym sorar dediğim gibi kıymetli hocam noktalama ve yazım kuralı gelme ihtimali yüksek basit sorarlar bakılmalı . Kpss kalan kitaplar yeterli ben karakutuyu çözüyorum çıkmış olanı kaldıraç var bide hakimliğe özel bakabilirsin gygk sıraya sokar ihmal etmeyin . Kalemin keskin olsun .
-
Kolay gelsin arkadaşlar kpss den sonra bakmaya başlayan var mı? Çok mu geç artik fikirlerinize ihtiyacım var
-
@idarihakimmm tesekur ederim hocam
-
https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2020/09/20200922-4-11.pdf
Resmi Gazete’de yayımlandı. İİBF,SBF mezunları için adliyeye evrak teslimi olmayacak anladığım kadarı ile, sınav sadece Ankara’da da yapılmayacak. Bu iki gelişme çok iyi oldu.
“Hukuk bilgisine programlarında yeterince yer veren Siyasal Bilgiler, İdari Bilimler, İktisat ve Maliye alanlarından en az dört yıllık yükseköğrenim mezunu olan adayların anılan alanlardan mezun olup olmadığı ve programlarında hukuk bilgisine yeterince yer verilip verilmediğinin tespiti ÖSYM’den elektronik ortamda alınan veriler üzerinden yapılacaktır. Elektronik ortamda kontroller yapılırken tereddüt olması halinde adayların ÖSYM’ye bildirdikleri iletişim bilgileri üzerinden irtibat kurularak adaylardan ilgili belgeler istenecektir. Adaylar istenilen belgelerini elektronik ortamda Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne göndereceklerdir.”
-
@malthus76 FARKLI İLLERDE DE yapılacak olması da çok iyi ve yerinde bir karar olmuş .
-
@malthus76 Sınav saatleri de değişmiş . idari yargının 3. oturumu 16:15 diyor.
-
@malthus76 Hocam transkript vermeye gerek yok mu artık
-
@Suigeneris bu kötü olmus ne gerek vardı gir çık yapıyodu herkes
-
Transkrip mülo öncesi