21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Netleri görünce ümitsizlik oluyor, 25-57 olmaz mı sorusu yankılanıyor sürekli içimde:)
-
@rumelili hahahahahha is yerindeyim güldurmeyin beni hocam
Aglanacak halime guler oldum ama hayat bana gercekci olmayi ogretti. ss.ya falan umut baglayamiyorum artik ne yazikki. Ama dilerim sizlerin olur -
@vatandaş123 Ya sen bari yapma
-
@city-of-justice kardeş netleri görüyorsun arkadaşlar başarılı
-
@vatandaş123 Evet görüyorum ancak senin olur merak etme ham puanlarımız birbirine çok yakın
-
@city-of-justice eyvallah inşallah bakalım puanlarımız aynı gibi umarım olacak
-
@vatandaş123 İnşallah
-
@mystery iş yerinde, hayatta ve mülakatta her zaman ve her yerde dilerim hep gülersin hocam Bana kalsa hepimiz kazanalım da ah işte en kötü 78de kaldım ben de
-
@rumelili amin hocam herkes gülsün insallah.
Esinden ayri, 3 yasinda oglu ile istanbulda tek yasayan bir anne olarak, cok zor sartlarda calistigim bu sinavdan basariyla ayrilmayi cok isterdim ama maalesef olmadi bu sene. Seneye insallah 🤲
Kazananlar kazanamayanlara dua etsin -
@mystery inşallah bu azim bir sonraki sınavda karşılığını alır
-
@rumelili amin. Cumlemizin cabalari karsiligini alsin insallah 🤲
-
Ayın 21 ide gelmez şimdi
-
bütün ösym sınavları ertelenmiş, şaka maka şu 1-2 hafta önceki ertelenme goygoyları ciddiye alınsa işimiz bitmişti, yeniden açılmaya kadar ÖSYM sınav falan yapmayacak orası belli oldu. en az mart nisanı bulacaktı, ucuz kurtulduk diyebilirim. en azından mart nisana kadar her şey kapanır, o döneme de biz mülakat aşamasına anca geliriz zaten. değişen bir şey olmadı bizim açımızdan. şu sınavın ertelenmesi gerçekten berbat olurdu.
bir de ösym tüm sınavları erteledi elindeki, acaba 21'inden önce gelme ihtimali doğmuş olabilir mi? sanmıyorum ama bir umut
-
@aintmadatcha Ya ben çok sert tepki verdim diye vandal dedim diye topa tutulmuştum görüyorum ki ne kadar haklı olduğum şu an ki süreç gözler önüne seriliyor. Linç edildik ama bir avuç geziciye de meydanı boş bırakmadık evelallah. Önemli olan karar almak ya da refleks göstermek değil asıl önemli olan basiretli davranmak önünü görebilmek mesele
-
@city-of-justice gezici mezici ne alaka ya, ertelensin diyenlerin aralarında çalışmayan, kötü niyetli insanlar vardı tamam ama çoğu kişi de izmirde yaşanan depremden sonra yaşanan mağduriyetleri görüp böyle düşündü. nereden bilsinler tam kapanma olacak da bütün sınavlar ertelenecek de vs. insanları böyle yaftalaman çok yanlış bence, hele hele bir hakim adayı için aşırı yanlış.
-
@aintmadatcha Art niyetli olanlar için kastetmiştim zaten çok şükür büyük bir yanlıştan dönüldü yoksa halimiz haraptı 4 ay sınav olsun diye beklerdik
-
Eee bugün kaçla kapatıyor
-
@rumelili milletin yazdığına çizdiğine bakılırsa geçen seneden daha fazla olacak gibi duruyor
-
@ozbekfrkn milletin yazdığına değil de Ahmet Nohutçu hocanın ve diğer hatrı sayılır hocaların tahminine inanmak istiyorum
-
ÖSYM sınavları da ertelediğine göre sonuçları erken açıklar mı acaba?