21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@frieddmann evet
-
@lallanaa niye öyle aldılar ki. İdari yargıda bu sene işler de yoğun
-
Hem mülakatta adam almıyorlar hem de ilana 100 kişiyle çıkıyorlar. Anlaşılır gibi değil.
-
@jasisss O zaman tam yapan 130 puan alacak diyorsun yani yok öyle bir şey kendinizi kandırmayın..2018 de düşük olan ss ,değişiklikten sonra çok yükseldi çünkü yöntem dediğim gibi oldu.Yani erhan hoca ekmeği işi bu o bilmiyor siz biliyorsunuz ve buna cidden inanıyorsunuz..Neyse yarına az kaldı belli olur
-
@frieddmann zaten 80 kisilik kadro hukukçular icin zaten o kadarı hak kazaniyor mulakata. Her kalanıda almiyorlar
-
@kimkibu123 ya kardeş kılavuzda 80;puanı aşamaz diyor zaten. Ben Erhan hocanın videosunu izledim soru bazlı demiyordu atar mısın link ?
-
Ss muhabbeti sadece beni mi sıktı ? Sınavın açıklanmasına saatler kala gereksiz olduğunu düşünüyorum ..
-
-
@kimkibu123 https://youtu.be/GDWlSt7dVfM . Hoca burda daha detaylı açıklıyor. Yakın eğitim de bununla ilgili paylaşım yaptı. Mesela geçici vergi sorusunun bizzat yapılıp yapılmadığının hiçbir önemi yok. Ders bazında ele alınacak
-
@lallanaa bu bilgiye nerden ulaştınız? ben buna inanmıyorum bu kadar da az değildir herhalde
-
@qweasd123 sayı doğru 59 kişi. Ben de duydum şu an aday hakimden.
Anlamayacak bir şey yok aslında. 211 İİBF mulakata kaldı 20 kadro yüzünden 20 tane aldılar, 191 maalesef elendi. 89 hukukçu kaldı 39 tane aldılar. Her hukukçu alınacak diye bir şey yok 80 kadroları var diye. Hatta birinci olan hukukçuyu bile elediler.
-
@ozbekfrkn videonun tarihine bakarsan 2019 öncesi sınavı o .2019 da değişti diyor Zaten attıgım video da diyor eskiden DERS BAZLIYDI artık soru bazlı diye.Yani dediğimin sağlaması olmuş oluyor.
-
@qweasd123 2018 de kota yoktu iibfler için, o yüzden tam dolmuştu bu arada. Çoğunluğu iibfydi alınanlarin. Kota geldiği zaman hukukçuların az olmasında. Dolayı dolmuyor. Bu sene de dolmaz muhtemelen. 20 iibf alıp bıraktıkları için 80 hukukçu bulamıyorlar. Ben de elenen hukukçulardanim bu arada
-
Arkadaşlar şimdiden az kaldı açıklanmasına herkesin gönlüne göre olsun size de oluyor mu bu sıralar kaydırma falan yaptım mı acaba diye enteresan enteresan düşünceler psikolojik olarak
-
@qweasd123 cimere yazin dogru olup olmadigini gorursunuz.
-
@kamucu06 yok be vesvese yapma kendine
-
@kimkibu123 hayde. Yahu full yapan zaten ss almıyor ki tam 100 alıyor. Asıl senin mantığınla soru bazında olursa full yapan 130 alır. Bunda anlaşılmayan ne var anlamadım. Bakın siz standart sapma hesaplamasının ne olduğunu bilmiyorsunuz ya hukukçusunuz ya da işletme, maliye filan. Standart sapma zaten en az yapanla en fazla yapanın doğrularıyla hesaplanan bir sayı.
-
@jasisss tamam sen biliyorsun.Erhan da yanlış biliyor.Onlar yanlış biliyor ,kimsenin suçu değil...tebrik
-
@kimkibu123 yahu soru bazında hesaplama nasıl olacak bir bana anlatın ya. Zaten sorunun iki ihtimali var ya doğurudur ya yanlış. Ortalama nasıl bulunacak? En yüksek doğru yapan nasıl belirlenecek? 10 bin kişi doğru yaptıysa hangisininki en doğru olacak? En az doğru yapan kim olacak?
Cidden gece gece beni güldürdünüz Allah da sizi güldürür umarım yarın
-
@jasisss anlattım aslında ama sanırım sen leblebi soruları yapmışsın ,zor soruları yapamadığın için iyi düşünmek istiyorsun ondan dolayı kabullenmemişsin...yine de son kez söylüyorum .Her testi kendi için de gör hmk atıyorum.7 soru ,6 sını %85 i yapmış diyelim.1 soruyu %15 doğru yapmış ,bu yapamayan %85 in o sorufaki puanı ,yapan %15 e verilecek...