21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@saitulukurt yapmadığına
-
@vatandaş123 Bak işte böyle emin olunmayan soruları dahi doğru kabul eden cenah var sonra sonuçlar açıkladığında vay efendim benim 5 netim düşük geldi itiraz edeceğim looo looo lolipop
-
@oğuz-kağan ben zaten yanlış sayiyorum
-
@ozbekfrkn Sonuçlar açıklanana kadar kalpten gideceksin gibime geliyor. Rahat ol kardeşim mülakattayız
-
@oğuz-kağan alan dağılımı nasıldı ? Sizin
-
@oğuz-kağan bana mı söyledin doğru sayiyor loloo fln
-
@vatandaş123 taşıma irsaliye şıklarda yoktu sevk yapmışsınızdır.
-
@saitulukurt Ortak alan= 33 doğru 2 yanlış
İdari Alan: 28 doğru 7 yanlış
Anayasa, İdare, İyuk ve HMK Full..Borçlar ve Ceza 1'er yanlış, Medeni 2 yanlış, Vergi 3 yanlış, İktisat ve Maliye 2 yanlış. Hepsini saydirdin reis ya -
@oğuz-kağan tebrik ederim
-
@saitulukurt Eyvallah reis
-
@oğuz-kağan oğuz kağan bir soru sordum bana mı söyledin başkasına mı?
-
@vatandaş123 Senin özelinde söylemedim reis ya genel olarak söyledim. Sen yanlış saymışsın zaten no problem
-
@oğuz-kağan yani şıklarda taşima irsaliyesi var miydi onu soruyorum yoksa o da dogru benim
-
@vatandaş123 cevaplara baktim ama animsayamiyorum taşima irsaliyesi var miydi?
-
@vatandaş123 Taşıma irsaliyesi yoktu basit bir soruydu zaten
-
@oğuz-kağan tesekkur
-
Gky kaç senin dostum ayrı ayrı yazmana gerek yok
-
-
@friedman-25 61-18.. gygk 18 yani. Valla mat ile Türkçe beni batırdı. Mattan ve Türkçeden hatirlamadigim soruları yanlış saydım. Matta 30 küp vardı ya onu ne isaretledigimi hatırlamıyorum ya 25 küp dedim ya 30 küp dedim. Hayırlısı artık.l
-
@vatandaş123 taşımayı şıklarda ben ekledim bununda koysalardı baya yanlış yapan olurdu dedim şimdiden sen düşmüşsen inşallah o hocaların dediği gibi gelir