21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Hep doğru üzerinden gidiyoruz. Madem standart sapma bu kadar önemli, puan olarak kaçla kapatabilir bir de bu yönden düşünmek gerekmez mi?
-
@frieddmann yahu sen mi ekledin onu sanki taşıma irsaliyesi doğru konuşulmuş gibi algıladım:) dedim o doğruydu benim, anımsayamadım o yüzden
-
87 nete ilk 30 felan gelmez dimi sıralama olarak geçen senelerde durum nasıldı bilen var mı 26 gk gy. 30 alan 31 idari yargı testi
üst sıralarda olmam gerekiyor mülakat da bu durum elimi belki güçlendirir diye düşünüyorum kaymakamlıktan elendim daha önce yaş itibari ile seneye idari yargı açılmaz sa son mülkaatım olabilir. alan netlerini görünce heralde ilk 50 bile hayal gibi 87 net ile alabileceğim maksimum sıralama ne olabilir bildiğiniz örnek var mı? geçen sene sınav birincisinin elendiğini biliyorum bu durum zaten apayrı.
-
@vi̇nni̇e-jones dedim heralde en yaşlı benimdir akranım çıktın:) benim bu son sınavım net sayısı 82
-
@vatandaş123 ya o sorunun şıklarına taşıma irsaliyesi koymuş olsalardı zorluk derecesi artar Dı diye yazmıştım
-
@frieddmann eyvallah:)
-
@vi̇nni̇e-jones nasip kardeşim geçen senenin birincisi elendi sen ilk otuz diyorsun
-
Elim güçlenir olayında maalesef sıralamanın önemi yok 1 inci elendi ondan eli güçlü olan var miydi?
-
@vatandaş123
İnşallah gelir kardeşim öyle görünüyor yani 53 alan 29 gkgy gibi absürt Bi netin yoksa bence gelir rahat ol. ben 86 lıyım sen kaçlısın biliyorsun 2021 de sınav açılırsa girebiliyoruz kaymakamlık yada idari hakimliğe -
@vatandaş123
Benim durumum biraz farklı kardeşim -
Arkadaşlar AÖF mezunlarına eliyorlar direkt dimi..AÖF mezunlarına almadıkları sınava girmeleri de ayrı bir saçmalık olarak görüyorum.
-
@oğuz-kağan
İdari hakimliğe giren hatırı sayılır AÖF lü var. Kaymakamlık ta eleniyorlar. -
@oğuz-kağan
Ayrıca AÖF lüyüm saçmalık demediğiniz şey hukuksuzluk karşısında sessiz kalıp sınavlara girmemek ise bence asıl saçmalık bu hukuğun etiketi yada yorumu olmaz. -
@frieddmann 2015 veya 2016 da vardı sanırım 2 si aynı şıkta
-
@vi̇nni̇e-jones İşte ben de bu adaletsizligi belirtiyorum. AÖF mezunları sınava giriyor ancak mülakatlarda direkt eliyorlar. Mademki mülakatlarda direkt eleyeceksen ne diye sınava alıyorsun AÖF mezunlarını uygulamada tutarsızlık var. AÖF mezunlarına boş yere hayal kurmalarına sağlıyorlar. Çarpık sistem
-
@oğuz-kağan
Hayır direk elendikleri sadece kaymakamlık çok net biliyorum sayısız ötneiğim var son dönemde Sayıştay da Bi olumsuz durum var ama aşılabiliyor hakimlikye ve sayıstayda baya örnek var ayrıca gelir uzmanıyım yani bir yerlere gelinebiliyor sadece haklı olarak bizi Ankara siyasal la tabi ki bir tutmayacaklar benim önüme İstanbul üniversitesi ile aöf gelse tabi ki İstanbul üniversitesi yarışa çok önde başlar işte bazı artılar koyup durumu eşitlemeye çalışıyoruz örnek veriyorum gelir uzmanlığı ve daha önceden memuriyet tecrübem var artı iyi bir sıralama ile ve diğer nedenlerle potaya girilebilir neden olmasın -
@vi̇nni̇e-jones Mülakatta direkt eleneceğinizi bile bile sınava girmek çarpıklık değil mi halbuki AÖF mezunlarının da kabul edilebilir olduğu sınavlara yönelmeniz en mantıklısı misal Guy..Kaymakamlık ve idari hakimlik gibi sınavlarda AÖF mezunlarının boşa kürek çektiğini düşünüyorum boş yere sıralamayi işgal ediyorlar diye düşünüyorum.
-
@oğuz-kağan bende de öyle ya tarih ful vatandaşlık bir yanlış Türkçe mat leş ️
-
@oğuz-kağan
Kaymakamlık için dediğinize katılıyorum elendiğimizi bilmiyordum mülakat döneminde öğrendim referans ile aşılamayan tek alan bu
Diğer alanlarda bu durum aşılabiliyor hukuksal olarak olması gereken de bu -
@oğuz-kağan ösym gelir kaynagından neden vazgeçsin sayıstay kolay geldi ortalama çalışan 62 63 doğru yaptı beş soru daha yapsa içerde aynısı hakimlik içinde öyle 73 75 yaptırdı seneye neden olmasın dedirtti güzel taktik.