21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@kamikaze
Teşekkürler makbule geçti. -
@oğuz-kağan
Dünyayı yeniden keşfetmiyoruz neyse yanlış anlaşımak istemiyorum konuyu bu özelden çekip sormak istediğime yönelttim uslubunuz ve tavrınız hoş değil yinede yorum için teşekkürler. -
@ozbekfrkn
Hakkımızda hayırlısı. Ben zaten elenip elenmeme noktasında bir merak içinde değilim forumda şu an sadece sıralama bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi diye sordum.
Ağzınızdan da bal damlıyor
Şaka yapıyorum -
Justise=oğuz kaan bakalım yeni nicki ne olacak neden yasaklandı acaba
-
@vi̇nni̇e-jones hocam ben de 63-23 le sizden bi tık üstteyim. Beklediğim tahmini sıralamam 40-60 arası. Siz de 50-60 dan daha iyi bi sıralama beklemeyin derim. AÖF mezunuysanız bildiğim kadarıyla hakim alımında örnekleri var. Ümitli olun. Ama sıralama açısından derece yapmanın mülakatta hiç bir önemi yok. Ben de ilk 10 daydım elendim. İibfliyim. Geçen senenin 1.si hukukçu arkadaş elendiyse konu fikir beyan etmeye bile kapalıdır aslında.
-
@vatandaş123 2018 de 57 25 :265 siradaydi
27 55 340 lardayi -
@lallanaa 57 25 ile umutsuz bekliyorum ilk başlarda olur gibime geliyordu ama zor görünüyor benim o zaman
-
@vatandaş123 hocam ben de 57-24 ile beklemedeyim. Sınavın 2018 yılına nazaran bir tık daha zor, geçen yıla nazaran da bir tık daha kolay olduğunu düşünüyorum. Nitekim yıllardır işin içinde olan hocalar da 78 ve üzeri netin kazanacağını dile getirdiler. Forumda yazılanların da tamamının doğru olmadığını düşünüyorum ayrıca geçen yıllarda da buna benzer durumların yaşandığı çok açık. Bu yüzden forumda yazılanlar yerine ilgili hocaların tahminlerine bakıp sınavın açıklanmasını beklemek daha doğru olur diye düşünüyorum.
-
@vatandaş123 hocam 57 25 ile umutla bekleyin. Ben bu dogrunun kazanacagini dusunuyorum.
-
arkadaşlar sorular elinde olan var mı pdf şeklinde
-
@vatandaş123 hocam sizin gelmeme ihtimali yok yuzde 99 icerdesiniz bakmayin burdaki yuksek dogrulara her sene aynisi oluyor klasik bu sene cok yuksek kapatcak falan sizin kalamama gibi bir durumunuz yok iciniz rahat olsun
-
@abdullah_cevdet teşekkürler, ancak geçen yıl aynı net 340 ıncı olmuş o biraz ümitsizlik verdi
-
@vatandaş123 hocam geçen sene 57-24 kazandı
-
@vatandaş123 hocam arkadasim 56 24 ile 220 kusurdu yani 57 25 340 olmasi mumkun degil
-
@fatih145
Teşekkürler evet örnekleri var hayırlısı artık -
Evet başlatıyoruz. Tüm yapılan analizlerde sonra 2020 idari hakimlik kaçla kapatır. Tecrübeler buyursun haydi.
-
@frieddmann 84,3 diyorum
-
@idarihakim4 puan değil doğru sayısı hocam
-
@frieddmann 80-81
-
@frieddmann
61-18
60-19
59-21
58-22