21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@kimkibu123 ya hocam yalan yalan. Soru bazlı sapma falan yok pgm ye girin ilanı okuyun. zor soruyu yapmak dolaylı yoldan katkı sağlar
-
@ozbekfrkn okudum ,okumadım değil .orda nasıl ekleneceği yazıyor ,neye göre ekleneceği yazmıyor.Kaldı ki adamların işi bu ,yalan demek ağır itham..
-
@kimkibu123 ders bazında ya da soru bazında orasını bilemem ama bildiğimiz şey 2019da sistem değişti ve yüksek ssler geldiği. Bundan sonra da böyle olacaktır.
-
@hakimikaymakam hocam siz iibfli misiniz hukukçu mu ?
-
@rengvah iibfliyim dostum
-
Alan ve Gy Gk olarak toplam kaç net ile kapatacak son tahminler nedir dostlar?
-
@hakimikaymakam
Son üç yılda çok güzel sonuçlar almışsınız maşallah hocam taktir ettim inşallah emeklerinizin karşılığıni alırsınız. -
@galaxyy bence 55-23 gibi kapatır.56-22 o civar
-
Geçen seneki gibi kapatması için bu gerçek listekilerin çoğunluğunun buraya yazmış olması lazım:D
-
Forumda bu sene daha mi az kişi var yoksa millet forumda ama netini mi yazmıyor .. forumda ve forumdışi toplam 99 kişi yazmış netini , bu biraz beni tedirgin ediyor .. yani netlerini bilmediğimiz çok çok insan var daha , buraya yazanlar üzerinden yaptığımız değerlendirmelerin hepsi ters köşe olabilir ..
-
@kamikaze Allah razı olsun dostum, Rabbim hiç birimizin emeğini zayi etmesin inşallah..
-
@kimkibu123 kılavuzu açın okuyun bilerik mi yapıyorsunuz anlamıyorum ki. Kafa karıştırmayın, konuyu kısır döngüye sokmayın.
-
Amma uzattınız yahu şu ss durumunu. Standart sapma ders bazında, soru bazında filan değil. Bu kadar.
-
@jasisss ben açtım okudum.Nasıl çarptığını anlatıyor ama ne ile çarptığını anlattığını göremedim .Ben soru diye düşünüyorum.Çok kafa karıştaracak bir şey yok şurda 15 saate bu iş bitecek
-
@kimkibu123 hocam soru değil bana güven
-
@kimkibu123 ne ile çarpmaktan kastınız nedir hala anlamış değilim. Standart sapma formülü ile her alt test için belirlenecek puanlar standart puanlara dönüştürülecek diyor. Burada anlaşılmayan şey nedir, anlamadım.
-
@jasisss sayın hocam alt test diyor ya.Mesela medeni de ,%80 oranın da 6 soru doğru cevaplanmış ,o %20 doğru olan 1 sorudan daha fazla puan alacaksın doğru yaptıysan demek.Bu örneğe göre Yapamayan %80 in puanları yapan ,%20 ye dağıtılacak demek...
-
Gecen yıl 59 kişi aldılar . Umarim bu sene sayiyi tamamlarlar .
-
@lallanaa 100 kişiden 59 kişi mi aldılar
-
@kimkibu123 hayır. Ortalama doğru sayısı bulunacak. Ortalamanın altında olanlar ham puanı alacak. Üstünde olanlar ise ham puan + ss alacak. Full yapan o dersin bütün ss puanını alacak, 1 yanlış yapan daha düşük ss puanı alacak, 2 yanlış yapan daha da düşük alacak ta ki ortamala doğru sayısına kadar.
Dolayısıyla full yaptığınız derslerde ss yüksek olursa şansınız çok artacak.