21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@galaxyy
Hocam bizim yakın gelir puanlar benim gk gk 26 alan 61
87 doğru biz 70 ile 35 arasında Bi sıralamaya sahip oluruz ye düşünüyorum SS belirleyici olur bu bantta bence -
@vi̇nni̇e-jones
Puan tamamen SS ile ilgili -
@galaxyy
2018 yılında
Gk-Gy 23 alan 61 yapan puan 85.66 sıralama 91 gelmiş. Bir netiniz fazla olmasına rağmen bence buna benzer bir puan ve sıra gelecek. -
@kamikaze sapma gelmemiş hiç şaşırtıcı. Bu yıl 2018e benzer diyoruz umarım sapma konusunda benzemez.
-
@idarihakim4 şimdi bu sene ders bazında sapma gelecek demi. Soru bazında değil
-
Arkadaşlar sapma konusu öyle bir haldir ki bazen keşke olmasaydı dersiniz bazen de iyiki var dersiniz. Bakın şimdi 10 ders baz alınacak alanda. 80 puan var totalde. Her dersin kabataslak 8 puandan başlıyacak fakat ikt-mal en düşğk yapılan olduğu için ondsn ful yapan birisi için tavan 9.5 olacakken en basit iyuk desek bu maks 8.5 olcak. O yüzden her dersten azar azar yanlış yapmak yada dulp yapmak sapmadan iyi getirir. Şunu da unutmamak lazım çok zor bir derste iyi yapmış ama diğerlerinden de kaybı var ki zaten senin önündeki ve arkadankiyle sen aynı alan sorularına sahipsin genel olarak. Burda da gkgy bin önemi çok artıyor. Matematikten ve inkılap tarihinden ful 1 yapanlar yol alacak diye düşünüyorum
-
@ozbekfrkn hocam geçen yıl vergi şık değişince 96 kişi oynattı 300-400 arası sıralamada o yüzden alan sapması öngörülemez değişikliklere neden olabiliyor...pazartesi medeni ikmaliye vergi kaznanlar için fark yaratacak bence
-
@frieddmann ders diye biliyorum ben. Netlik kazanamayan bir konu bu da
-
@frieddmann geçen yıl ihkimlik ve kpss de ders bazlı geldi bu yılda sayıştayda aynı şey oldu
-
@idarihakim4
Ss 2018 gibi bu yıl da - 1/+1 civarı gelecek bence. Yoksa geçen seneki gibi gelirse puan olarak çok absürt bir durum çıkar ortaya. -
@idarihakim4 bu konu net. Ders bazında, ilanda yazıyor
-
@lıvıngzeus hocam ordaki şık değişiminde önünüzdekilerin ilk işaretledikleri doğru kabul etmiştir. Ana sebep bu olmskla beraber sapma tabiki önemli. Şahsen sıralama şöyle benim için: matematik-inkılap-türkçe-kalan tarih-vatandaşlık.
Medeni-idare-anayasa-hmk-iyuk
İkt.mal- vergi-borçlar ceza sıralaması var -
@lıvıngzeus hocam sayıştayda soru bazlı gelmedi mi sapma bir de 2018 hakimlikte sapma yok muydu herkes netine göre puan almış
-
@simer93 ben de baktım ilanda. 2020 için ders bazında sapma. 2018 de soru bazında sapma
-
@ozbekfrkn en fazla sapma gk gy 1.matemetik
Ortak alanda. Medeni
İdari alanda iktisat maliye -
@kamikaze imkanı yok
-
@ozbekfrkn şöyle bişey var vergide. İlan da vergi iki derse ayrılmış. 7 soru vergi hukuku 7 soru vergi usul hukuku. Yani direk 14 soru olarak sapma hesaplanmayacak.
-
@frieddmann şimdi milletin vergi hukukunda mı çok yanlışı yoksa vergi usul hukukunda mı. Buda önemli
-
@ozbekfrkn hatta bu sene sapma sadece Ankara'da olmadı diye girenlerden dolayı ortalama aşağı çekeceği için daha fazla bile gelebilir
-
Arkadaslar yeniden degerlendirme sonucu ek mülakat WhatsApp grubuna biri beni ekleyebilir miiii? Başlık dışı kusura bakmayın ama önemli