21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@ozbekfrkn o zman tam 2018 göre sonuçlar gelecek ama ss 2019 göre hesaplanacak. 2018 gibi sonuçlara hazırlıklı olun
-
@frieddmann valla 2018 de 56 23 ile sıralamam 390 Dı. İnşallah öyle sonuçlar olmaz
-
@frieddmann o zaman alan ağrılık 80 le kapatır ss yi bilmiyoruz ama 85 puan civarında olur sanki
-
@ozbekfrkn valla öyle işte 2018 78 ile kapattı diyolar ben 79 ile giremedim. ort 28 idari 28 gk gy 23 Dü. O ss nasıl olacak o çok önemli işte sınırda olan için. Şimdi alan ağırlık 80 deriz Bi bakarız alan ağırlıklı 78 girmiş 80 doğru yapan girememiş. Ss çok önemli işte. Ama işte dediğin gibi biraz nefes almak için alan ağırlıklı 80 doğru rahat kalır gibi mülakata
-
@frieddmann üstad sen kesin içerdesin zaten neyi bekliyorsun ki
-
@ozbekfrkn inşallah kardeşim. Emek veren herkes içeride olsun. İki kere sınırdan döndüm ve ss ile giremedim. Bu sene nasıl olacak bilmiyorum. Milletin ne yaptığını bilemiyorsun
-
@frieddmann yok yok rahat ol hocam sen. mülakat hazırlıklarına başla
-
@ozbekfrkn inşallah kardesim. Senin de olur inşallah
-
Kendime o kadar kızıyorum ki, 25 57 yaptim, 59 olsa veya 58 bile olsa tamam diyeceğim hala tedirginlik var.
-
@vatandaş123 herkes aynı durumda hocam bilip yanlış yaptığı herkesin en az 2 soru var..geçen soru medenide doğru yapıp sildiğim soru yüzünden mülakata kalamadım optikte görünce insanın içi cızz ediyor:(
-
@lıvıngzeus ah keske 2 soru olsa benim, vergide bile tebliğ süreli soruyu bunda bir pislik var diyerek hatali yaptim. Her soruya bunda bir pislik var diyerek çözdüm, tuzak aradım ve bildiğim 5 -6 soruyu yanlis yaptım:(
-
@vatandaş123 25-57 yaptıysan hiç tereddüt etme girersin hemde ilk 200 filan.82 .Artsın 1 net artsın 2 net artsın.5 netlik artış tarihin de 1 defa bu sınavın.
-
Olmaz bu gün bu saatte ama
ÖSYM sonuca giremedim bir şey yüklüyor olabilirler mi -
@sasvesas alt yapı çalışması var
-
@ozbekfrkn bi an aman tanrım didim
-
@sasvesas bu gece 2 ye kadar bakım var.Pazartesi öğlen 3-4 gibi açıklarlar diye düşünüyorum
-
@kimkibu123 teşekkürler
-
Bu sessizlik niye ki
-
@frieddmann reis sürekli 80-79-78 görmekten mide bulantısı başladı, ondandır pazartesi sabahı ogrenicez bakalım hayırlısıyla
-
Alan 62 d
Gy Gk 23 d
Toplam 85 dPuan ve sıralama kaç gelir dostlar?