21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@frieddmann o kadar ders var bende gitmişim idare ve borçları full yapmısım. Vergi 1 yanlıs birde.
-
@lıvıngzeus amin inşallah kardesm emek veren herkes kazanır. Dediğin gibi en az bir yanlış yapılan dersten de ss gelir. Katılıyorum yorumlarına. Seninde olur inşallah.
-
@saitulukurt onada şükür. Full yapılan derslerden alınan ss zaten sıralamada öne çekecek
-
Arkadaşlar,
Matematik anayasa idare türkçe full
Vergi medeni idari yargı matematik vatandaşlık 1 er yanlış
Hmk borclar ceza 2 şer yanliş
Tarih 3 yanlis
İktisat maliye 4 yanliş
57-25
Ben ilk kez girdim bu sinava ss durumu için nasıl tablo? -
@vatandaş123 dışarda kalman saçmalık olur kesin tabirlerden hep kaçınırım ama yuzde 99 içerdesin.
-
@saitulukurt eyvallah hocam
-
İçerde miyiz dişarda miyiz? Ptesi bu muhabbetleri bile özlemeyiz inşallah
-
Merhaba arkadaşlar. Aşağıda belirteceğim kitapları satıyorum. Kitaplar sıfırdır, hiç kullanılmamıştır.
1-Müessir temmuz 2020 baskı hakimlik çıkmış soru bankası
2-İlken yayınları eylül 2020 baskı adli hakimlik kamu hukuku/özel hukuk özgün soru bankası
3-İlken yayınları eylül 2020 baskı adli yargı 7’li deneme seti -
Bu ne sessizlik arkadaşlar
-
Linkten anlayan arkadaşlar, 13 tane link mi var ben mi yanlış bakıyorum acaba...20767 ye kadar link açık.
-
@geliruzmanı07
Heyecan yaptırtma bize şimdi -
@geliruzmanı07 linkin açık olup olmadığına nerden bakıyoruz
-
@geliruzmanı07 hocam napalım şu 2 günü film dizi izleyerek foruma bakmadan geçirmek lazım aslında
-
@geliruzmanı07 62 ile başlayıp 67 ile biten linkler bugün aktif oldu ve muhtemelen ÖSYM yakında başlığı altında bulunan ilk 3 sınav sonuçlarının açıklanması için aktif oldu.Ancak ÖSYM son zamanlarda açıklayacağı sınavların linklerini günler öncesinden aktif hale getiriyor. O yüzden heyecana kapılmamak ve bugün kesin açıklanır dememek lazım.
-
Biraz canlansın buralar istedim
-
Arkadaşlar bu sene idari yargı kısmında toplam kaç kişi sınava girdi
-
@frieddmann gireni bilmiyoruz hocam açıklanınca göreceğiz
-
@ozbekfrkn cimer den başvuruya cevap veriliyordu. Başvuran yok mu hiç
-
@frieddmann 2018 de 14214 kişi, 2019 da 12038 kişi, 2020 de acaba kaç kişi
-
@frieddmann başvuru sayısı 15k yada 16 k falando herhalde