21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@frieddmann hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
2019 listesine baktım orada da 80 üstüler havada uçuşmuş ama içlerinden bazıları hala burada. ne oldu evdeki hesap çarşıya mı uymadı
-
@frieddmann Mucizeleri göze alarak idealimiz için mücadele ediyoruz. Mülakatta kaybetmek çok yıkıcı oluyor daha önce elendim. Ancak bizi diri tutan işte umut ve inanç. Hakkımızda hayırlısı dostum
-
@city-of-justice amin hayırlısı hakkımızda
-
@jasisss
Hocam valla ben her sınav sonrası forumda çetele tutarım o kadar sınava girdim sadece 1 soru ile hatalı hesaplama yaparım yapmam birebir tutturuum her sene bence yapanlar genelde kötüniyetli değilse netlerin hesaplayabiliyorlar ben aklımda çok net tutuyorum -
@jasisss peşin konuşma istersen geçen senenin listesinde ben de vardım. belki sen de önümüzdeki senin listesi içinde yer alabilirsin. Yani açık konuş ne söylemeye çalışıyorsun.
-
@vi̇nni̇e-jones yapmayın Allah aşkına. Netlerin aklında çok iyi tutanlar ya zaten sınavı çok iyi yapmıştır ya da zaten öylesine girmiştir. Buradaki liste hep sınırda ama herkes net öyle mi? Hiç inanmıyorum. Kaç forum gördük böyle böyle yüksekten uçup sonuç açıklanınca ölü taklidi yapan.
-
@jasisss arkadaşım kafanın içinde geçen her art niyetli düşüncelerini paylaşmak zorunda değilsin. Herkesi itham altına alamazsın. Yarınını da bilemezsin. Oradaki insanların yüzde 90 nından fazlası açık yüreklilikle netlerini yazmıştır. Arada suistimal edenler her yerde vardır. Düşüncelerini yazarken üzerinde tekrar düşünmeyi tavsiye ederim sana
-
@city-of-justice inşallah bu kez olur arkadaşım
-
@jasisss
Ben tanımınıza uymuyorum. Başkaları birebir tutturuyor mu bilmiyorum soruları açıklamadan önce forumlarda Bi çetele oluşturuyorum bunlar la taze kalıyor cevaplarım ösym soruları açıklayınca bire bir tutuyor kaymakamlık da ilk girdiğim sınavda tam olarak doğru hesapladım ikincide bir fazla hesapladım 1.25 net düşük geldi yani bence aklında tutmak zor değil ama başkalarını bilmiyorum genel konuşmayayım -
Arkadaşlar foruma yabancıyım da idari hakimlik için sanırım siz çoğunuz adli için girmişsiniz.
En kötü ihtimalle 24 - 52 yapmışım. 76 civarı puan bekliyorum. Geçen yıl idari 83le kapatmış. Şansım yok diye düşünüyorum ama size de bir sormak istedim.
-
@mülkiyeli06 çok zor kardeşim. Allah büyük küçük bir ihtimal
-
@vi̇nni̇e-jones
Ben herkez net demiyorum benim gbii tutanlar vardır tutmayıp görmek istediği gibi netlerin şişirenler de vardır düşük yazan ise çok azdırBirde baraj tahmini yapayım 23 - 56. 21 57
-
@frieddmann insan beyni kendini kandırmaya programlanmıştır. Bu hemen her konuda böyledir. Umuda sarılmak ister insan. Buyurun sarılalım o zaman. Hepimiz mülakatta olalım. Ama gerçekler öyle değil maalesef. Bu gerçeği unutmayın. Geçen yıl mülakattaydım diyorsunuz bu yıl ise emin değilsiniz. Dediğim gibi 15 günde 80 puanı bulan biri olarak söylüyorum: geçen yıl mülakatta olacak temelim olsaydı bugün ilk 10da mıyım yoksa ilk 5te miyim diye düşünürdüm. Bu yüzden kendinizden başka kimseyi kandırmıyorsunuz. Umarım doğru saydıklarınız gerçekten doğrudur. Kimsenin puanında, doğrusunda gözümüz yok ama hiç olmazsa biraz olsun gerçekçi olmayı deneyin. Buraya insanların hayallerini okumaya gelmiyoruz. Bilgi almaya geliyoruz..
-
Valla benim geçen yıl hesapladiğım gibi gelmişti inşallah bu yıl da öyle olur. Soruların geneli hafızası iyi olanlarda kalıcı oluyor hatırlaniyor. İşin doğası gereği suistimal edenler de olacaktır ama genellemek hiç şık değil.
-
@vi̇nni̇e-jones bu işte gerçekçi bir tespit. Uçamaya gerek yok, bunu demek istiyorum..
-
@frieddmann Çok teşekkür ederim, yine de bir size sormak istedim.
-
@jasisss şahsım adına konuşayım, sınavda işaretlediğim her soruyu hatırlıyorum. Velev ki iki seçenek arasında kaldım, hangisini işaretlediysem onu da hatırlarım.
20 iibf mezununun alındığı kontenjan kısıtını düşünürsek bu insanların tekrar listede olduğunu görmenin nesi tuhaf, neresi abes anlamadım. -
@sottile doğrudur. Pekala burada ne işiniz var? Zaten mülakattasınız. Geçen sene de öyleydiniz. Ama olmadı. Bu sene belki olur. Bunun için burada vakit geçirmek yerine referans arasanız daha mantıklı değil mi? Bence mantıklı. Gidin referanslarınızı bulmaya bakın. Üç beş iletide bir aynı şeyleri yazmayın.
-
@jasisss, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@sottile doğrudur. Pekala burada ne işiniz var? Zaten mülakattasınız. Geçen sene de öyleydiniz. Ama olmadı. Bu sene belki olur. Bunun için burada vakit geçirmek yerine referans arasanız daha mantıklı değil mi? Bence mantıklı. Gidin referanslarınızı bulmaya bakın. Üç beş iletide bir aynı şeyleri yazmayın.
'Üç beş iletide bir' aynı yazdığım nedir?
'Burada ne işim var?' sıralama-puan paylaşımı yaparak arkadaşların ortalama fikir edinmesi için yardımcı olmaya çalıştım.
Üstelik kimin ne yapacağını veya yapmayacağını söylemek de size kalmadı sanıyorum.
Tepeden inme, dikte üslubunuzu alıp siz çekilin rica ederim. Yapılması gerekenlere bu kadar aşinaysanız vakit öldürmeyin burda.