21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@city-of-justice değiştirilmesi yoktu talep esnekliği yüksek olan malın vergisindeki artışı farklı bir malın fiyatına ekliyordu yani cevap çapraz yansıma
-
@city-of-justice kardeş bana nasıl 100/px olduğunu açıklarmısın ben de sana yazacağım cevabın nasıl 50/px olduğunu
-
Borçlar Genel Hükümler ve Ceza Genel Hükümler hatırlayanlardan cevapları bekliyoruz dostlar.... Bir tek o bölüm kaldı!
-
@kamucu06 Kardes önce sen açıkla kardeş
-
@kamucu06 sizin cevabınız doğru
-
@Antimülakat bir kaç sayfa öncesinde birazını yazdık kardeşim
-
@Antimülakat azalan bakiyeler usülü ile amortisman bilanço esasında vergilendirilen mükellefler
-
@city-of-justice açıklayım kardeş fayda fonksiyonu U(x,y)=x.y kişinin geliri 100 tl bu durumda bütçe doğrusu; M=Px.x+Py.Y kişinin tüketici dengesine gelebilmesi için bütçe doğrusu ile fayda eğrisinin teğet olması lazım bu da malların fiyatlarının birbirine oranı ile x ve y nin marjinal oranlarına eşittir yani PX/Py=y/x yapar yerine koyarsak bütçe denkleminde de 2xy=100 yapar x i çekersen x= 50/y yapar bu da 50/px yapar
-
@kamucu06 noldu la? @city-of-justice
-
@strtmn Sana noluyor
-
@city-of-justice hahahah. Çok iticisin dostum
-
Borçlardaki olumlu-tesadüfi-geciktirici
-
@strtmn Ya git işine kardeşim. Ben mülakattayim inşallah. Ya sen kendine yan totoş
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@strtmn totoş
İyi iyi biraz kurcalayinca Özün belli oldu
-
@strtmn Anayasa, İdare, İdari Yargı, Ceza, Medeni Full ve HMK 1 yanlış var. Sen kendine yan kardeşim
-
@city-of-justice dostım kırıcı olma. Kimin ne şartlarda nasıl çalıştığını bilmiyoruz . İNşaaşah herkes verdiği emeğin sonucunu alır.
-
@city-of-justice bunu bunu burdan alın
-
@unknownsoldier Sen kimsin layn. Pareto beni tanır demirbaşız bu platformun
-
@city-of-justice anlıyorum 3 -12 yaş arası, iyisin mahkeme de yemine gerek yok:)
-
@unknownsoldier Evet gerek yok yemin sorusunu doğru yapmışsın aferin sana