21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@city-of-justice b sikkimiydi kitapcikta herkeste degisiyomu siklarin yeri onuda bilmiyorum
-
@adanalı tek vergi ile ilgili bir şey bulan varmı ?
-
@adanalı bekliyor olucam
-
@adanalı
Sizin nasıl netlerin iz? -
@vi̇nni̇e-jones 80 garanti olur mülakat
-
@kamucu06 tuketim deniliyor kaynak bulamadim ispatlicak
-
@adanalı hayırlısı diyelim artık açıklanınca göreceğiz ÖSYM sürpriz yapmayı sever
-
@vi̇nni̇e-jones 82 doğrum var benim. Ortak alan full Vergi 3 yanlış, Borçlar 2 yanlış ve iktisat Maliye 2 yanlış var.
-
@adanalı ben supheliyim orda yigilma var bende 80 deyim cunku
-
@vi̇nni̇e-jones hatırı sayılır bir şe alırım herhalde hocam bu arada türkçülük akımıyla ilgili sorudan haberiniz var mı doğru şıkkı bulamadık
-
@adanalı
Valla inşallah tipiklik doğru ise vergi 14 de 14 gelir buradan standart sapma gelebilir diye düşünüyorum verginin sapması yüksek olur diye yorum yapıyorum ama belkide herkezin iyi gelicek vergisi -
@alp9292 yani ben aradım bulamadım cevabı neydi tam olarak soru hatırlıyormusunuz
-
Hiç sınava hazırlanmadan 82-88 net arası yaptim bu sene puanlar yükselir zannedersem
-
@alp9292 Pareto 2016 baskısından hatırlıyorum tüketim harici diğer şıklardan tek vergi alınması önerilmiştir
-
@adanalı baktim biraz araştırdım dil ve kültür yaziyordu siklarda varmiydi bilmiyorum. Ben siyasetfelsefe yaptim
-
@vi̇nni̇e-jones benimde vergide yanlışım yok
-
@alp9292 siyaset felsefeyi işaretleyip., çıkmadan iç dış politika yaptım. ben böyle kazık soru görmedim gerçekten
-
@alp9292 bende siyaset felsefe yaptım ama bilmiyorum doğru mu
-
@alp9292 vardı evet
-
@adanalı iki tane sonuç gönderiyorum garanti olup olmuyacagına bakalım 2018 yılı gk - gyt : 25-5 ortak alan :27-8 idari yargı kısmı :30-5 sıralama 235 , 2019 yılı gk-gyt :22-8 ortak alan : 32-2 1 soru iptal oldu idari yargı:22-13 sıralama 531 , demem o ki yıldan yıla baya farkettiriyor