21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
Gyk: 27
Ortak: 30
İdari: 33 -
@adanalı at bana özelden o vakit ne diyim , bu arada burda yazılanlara da çok güvenerek moralinizi de bozmayın çok iyi yaptığınızı da düşünmeyin 4-5 soru burdaki tartısılanlardan ve insanların mutabık olduklarından farklı çıkacaktır
-
@adanalı Milletler cemiyetine gidilmeyen konu yabancı okullar meselesi. Bu soru niye tartışılıyor ki
-
@unknownsoldier Hocam sonuçta Osym nin dediği oluyor, herkes istediğini yazsın
-
Yanlis sayilarim 11 gk-gy 2 ortak 6 idari. Dogru 81 ne diyorsunuz sansim var gibide yok gibide hersene ayni. Bide bildigim ama dogru isaretleyemedigim 4 soru var icim yaniyo arkadaslar yine
-
@adanalı evet sonrasında anlaşılmadı milletler cemiyetine gitti orada ise ingiltere lehine karar verildi ama bunda da anlaşılmadı soru çok ayrıntı ama kardeş sonrasında brüksel hattına göre karar verildi benim ise yanlış şıkkı işaretlememe şu sebebiyet verdi fransa yabancı okullar sorununu milletler cemiyetine götürmek istedi ama türkiye iç meselemiz dedi kabul etmedi Fransa gittiyse ve taşıdıysa Türkiye kabul etmediyse iç meselem diye bu da çözülmez çok mu ayrıntı düşündüm ne bu kadar kısa sürede bu kadar ayrıntı düşündüm yoksa musulu işaretleyecektim
-
@city-of-justice
İnşallah pazartesi ak koyun kara koyun belli olur ihtilaflıı sorular var
Ben bir tanesini çözeyim kesme işareti kurumuna olucak
yanlış kullanımı soruyordu
aynı soruyu çözdüm 1 gün önce
hatta kurumlarda sadece Avrupa bakanlığı kesme ile ayrılır deniyordu Türk Dil kurumuna cevabı eğer kitap hatalı değilse yüzde yüz doğru -
@efe_yakup Geçici vergi kardeşim. Vergi mahsubu tevkif suretiyle ödenen vergilerde olur. Soruda ise tevkif edilen vergilerden bahsetmiyordu.
-
@kamucu06 evet kabul etmedi ve gitmedi tevhidi tedrisatla pamuk tıkadık
-
@city-of-justice
Cevap geçici vergi bir maliyeci olarak net bir şekilde söyleyebilirim -
@vi̇nni̇e-jones Sakarya Meydan Muharebesi olacak cevabı. Türk Dil Kurumu özel isim olduğu için kesme işareti kullanılır. Sakarya Meydan Muharebesinin ifadesini google yazdım hiçbir kesme işareti yok doğru yazımında.
-
@city-of-justice bahsediyordu.
-
@adanalı cevabın musul olacağına inanıyorum bak yanlış yapsam da musulu verecek bu ösym ama tek taraflı bir ülke bir sorunu milletler cemiyetine götürebilir mi götürürse şayet hatalı bir soru bu da yanlış olur eğer ki sorunun şıkkında taraflarca demiyorsa beynim sulandı
-
@alp9292 Totalde 81 doğru varsa git güzelce uyu ve sabah güzel bi kahvaltı keyfi yap kardeşim ne diye endişeleniyorsun. Bu sınav çok rahat 76-77 doğru ile kapatır. geçen yıl 78 ile kapattı
-
@efe_yakup sizi türkiye 1. siyle tanıştırıyım o vakit
-
@unknownsoldier maalesef. 3 veya 4 adet doğruya daha ihtiyacım var birincilik için
-
@efe_yakup Ortak alan benim full ss katkısı çok iyi gelir dimi
-
@city-of-justice ben 79-80 doğruyla kapatacağını dusunuyorum bu sınav 2018 den zor ama 2019 dan bi tık asagıdaymış gibi 76 çok uçuk bir tahmin gibi görünüyor
-
@city-of-justice sana gelmez.
-
@city-of-justice
Kitaptaki çözüm aynen şöyle
Kaldıraç çıkmış sorular 2020 basım yazım yanlışları 12. Soru
Çözümü aynen yazıyorumbu sorunun çeldiricisi IV numaradaki ""Viyana Üniversitesinde" şeklinde verilen özel isimdir.
Sonuna gelen Ek ayrılmaz. Kurum kuruluşlara gelen ekler kesme işareti ile ayrılmaz.Çözüm bu şekilde.