21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@kamucu06, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
Arkadaşlar iktisat sorusunu 50/px yaptım bu mu cevap
Doğru
-
@kamucu06 kardeşim yarın yamalak bilgimle bende onu yaptım . Kimse kesin bir şey yazmıyor . Bi baban yiğit çılsa da cevaplasa iktisat sorularını :)))(
-
@Atillaa yanıtladım 50/Px cevap
-
@ignoRe valla ben geçen senede girdim 370 inci oldum karşılaştırmam şu şekilde anayasa idare hiç bir fark yok medeni ise biraz daha kolay ceza ile diğerlerini de karşılaştırırsak geçen sene 79 doğru yapan 83 civArı standart sapma geldi bu sene sanki standart sapma bu kadar olmaz diye düşünüyorum
-
@ReisBey teşekkür ederim merkez bankası ve monopol sorusuda lazım:))
-
@Atillaa likidite etkisi ve mr=lrmc aşırı kar yaptım hocam
-
@Atillaa merkez bankası likidite olacak monopolde ise mr=lrmc aşırı kar
-
@Atillaa merkez bankası likitide olması lazım diğeri de mc=mr aşırı kar
-
@selimisik Ayten kamucu teşekkür ederim diğer soruları hazırlayabildik mi eksik olan
-
@Atillaa tek vergi ne ben bulamadım cevabını
-
@kamucu06 kardeşim bilmiyorum maliyeye hiç bakmadım ben eski bilgilerüme göre cevapşamayançalıştım
-
Maliye de tipiklik diye bir cevap var mıydı arkadaşlar
-
@sgkemekcisi var soyut olanın somut olana uygulanması
-
@kamucu06 tüpleştirme diye işratledüm yanlış olmuş
-
@kamucu06 ben enerji yapmıştım ama yanlışmış enerji hammadde araziden alınıyormuş
-
@aytenka Ne bireysel başvurusu ya. Somut norm denetimi: İtiraz , Soyut norm denetimi: Şikayet..
-
@Atillaa Tipiklik kardeşim
-
@city-of-justice ayten hanınimın dediği doğru
-
@city-of-justice peki öyle olsun
-
@city-of-justice ben de somut norm yaptım. Görülmekte olan bir dava da, kanunun anayasaya ayrikiri olduğuna dair şikayet gibi düşündüm. Sınav anı işte