21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@city-of-justice medeni usul sorularini paylasirmisin benim hatirlayamadiklarim var
-
@alp9292 Dil ve Tarih diye şık vardı o olacak cevabı. Hatta İsmail Gaspıralı bizatihi Rus topraklarında Turan ülküsü etrafında Türkleri birleştirme için çok uğraştı bu da dil ve tarih çabasıdır.
-
@unknownsoldier sorular açıklansın. p.tesi görür müyüz /
-
@city-of-justice
Hocam doğru sayınız gayet iyi benim de bu civarlarda 84 85 beklentim ama dediğim gibi ancak tam pazartesi belli olur standart sapma ile alan ağırlıklı 80 lerin ben mülakata kalıcağını düşünüyorum max 81 olur tabi bu tahmin tutmaz sa büyük sürpriz katılan ve çalışan sayısı da azalmış olabilir mevcut süreçte illa diğer sınavlarla aynı döneme denk gelmesi sınava kaliteli çalışan sayısında Bi azalma meydana getiemişu. Olabilir sınava yakın başka sınavlar olmasaydı daha da yükselebilir di ben barajın uçacağını düşünmüyorum -
@adanalı neyi görelim istiyorsun
-
@unknownsoldier soru tümcesiyle yazmayınca, p.tesi kesin açıklanır mı hocam
-
@city-of-justice yanlis olarak cizmistim zaten umrumda degil ne olursa olsun serbest soru benim icin
-
Milletler cemiyeti sorusunda pateikhane var mıydı arkadaşlar benim muallak sorular dan yoksa ben onu yabancı okullar yaptım hatırlayan varmı bunda da cevap netleşmedi
-
@adanalı açıklanır pztsi ösymnin tipikliği:)
-
@vi̇nni̇e-jones Dediğin gibi baraj uçmaz çünkü sınavlar çok yakın tarihlerde oldu ve kota olduğu için de çalışan ciddi sayıda kişi yok. Geçen seneye 1 tık zordu ve 76-77 ile kapatır diye düşünüyorum. Bizse rahat mülakattayız dostum:)
-
@unknownsoldier Yanılmış oluruz en kötü dostum. ama yüzde yüz tipleştirme.
-
@city-of-justice matematik turkce zordu bence gecen seneye gore sizde oyle dusunuyomusunuz
-
@vi̇nni̇e-jones yoktu ben baktım ama hatay vardı onu net hatırlıyorum bozkurt ve lotus da vardı ama diğerlerini hatırlayamıyorum bu sorunun cevabı nedense musul ösym geçen kaymakamlık sınavında da aynı şeyi yaptı herkes boğazlar dedi musuldu seviyor musulu onu doğru bunu yanlış yaptım maalesef
-
@adanalı yok bende tipleştirme yaptım da tanımları okuyunca yanlış yaptığımı anlıyorum , ısrarım yok o yuzden:)
-
@unknownsoldier Bence tipikliği işaretledin
-
@adanalı bence sen ikisini de işaretlemedin:)
-
@kamucu06 bence de, milletler c topu taca attı ismini yanlış hatırlamıyorsam, haliç konf. toplandı bu konuyu görüşmek için
-
@unknownsoldier Özelden atarım söz
-
Vergideki yıllık beyanname haricinde yil içinde kaynakta kesinti... şeklindeki sorunun cevabi "geçici vergi" değil, "vergi mahsubu" olacak
Türkçede konfüçyüs sorusunun cevabi da kesin olarak psikoloji ile ilgili olan şık değil, "kendi teorisini insan üzerinden anlatmıştır" gibi bir şık vardı. Bu da olabilir.
-
@alp9292 Aynen zordu. Sınavın geneli zaten geçen seneye göre zordu. Borçlarda 3 tane soru vardı ciddi zorladı. Vergi zaten ciddi zorlamışlar. Medeni ve Medeni Usul her zamanki gibi zordu. Biz yaptık çok şükür ama objektif olarak baktığın zaman ilk kez girenler ciddi derecede zorlanmışlardır. Hatta öğleden sonraki oturuma katılmayan kişi sayısı bizim sınıfta coktu 7 kişi saydım gelmeyen olarak. Demekki sınavları kötü geçmiş ilk oturumda