Güvenlik soruşturması
-
@churcill maalesef sanki devlet kurumuna değilde onların şahsi şirketlerine personel alınıyormuş gibi bir hava esebiliyor. Oysa onlarda gelip geçici aslolan devletin ta kendisidir. Kraldan çok kral olmaya gerek yok. Keyfiyetler ciddi sıkıntı ne yazikki.
-
@kıymalı-puding dernek denetçiliğinde
-
@LioN benimde şöyle bir sorunum var hocam. Kimliğimde farklı günlük hayatımda farklı isimle seslenildiği için mahkemede ismimi değiştirdim bi süre önce. Mahkeme duruşmadan önce bi tahkikat yapıyor sicili de inceliyor zaten. Benimde öyle oldu. Bu olumsuz bir durum yaratır mı sizce
-
@bb2777 sanmıyorum kardeşim bir sorun olacağını. Devletin tanıdığı yasal bir hakkı kullanmışsın sonuçta.
-
@ismaildrn Hiç yedekte mi olamadınız?
-
@felix-felicis hayır hiç olamadım
-
@ismaildrn Pek emin değilim ben de ama burda okumuştum sanırım. Soruşturmada sorun varsa mülakat puanını çok düşük veriyorlarmış. Mülakat puanlarınızı cimerden öğrenebilirsiniz
-
@ismaildrn "kasten adam öldürme" suçu muydu ? hüküm ceza neydi? şu an serbest mi babanız ?
-
@CosmoKramer evet hocam 18 yaşında işlemiş 33 yaşında çıkmış 30 yıldır da serbest
-
@ismaildrn hocam yanılıyor olabilir misiniz? Güvenlik soruşturması öncesinde yapılan bir faaliyet değil mi?