KPSS ertelenir mi
-
Arkadaşlar esnek çalışmaya da geçildi kpss durumu ne olur sizce yerlerde henüz açıklanmadı
-
Şu saatten sonra ertelenmez hocam
-
Ertelenmez bence ama olası Maliye Bakanlığı alımları 2021 yazına ertelenebilir.
-
@shocking ne yaptın hocam ,maliye alımı o kadar sarkmaz .icisleri bakanlığı bile pandemide mülakatları yaptı.Kaldi ki görsel paylaştılar, bu yıl içinde alim yapılacağına dair v.s. Duyumumda aralık ayında sınav veya ilan geleceği yönünde kolay gelsin
-
@shocking oda o kadar ertelenmez be dostum.ongorulen rakam bu yıl içinde alınacak personel .Icisleri pandemide yaptı mülakatları.Benim duyumum aralık ayında sınav olacağı yönünde kolay gelsin
-
@abondance_55 Bazı arkadaşların özellikle böyle şeyler yazıp sınavı 2020 KPSS'den önce yaptırmaya çalıştıkları çok açık. Merak etmeyin,KPSS denildiği tarihte yapılacak, maliye bakanlığı ilanı da 2020 bitmeden gelecek.
-
@yolosapiens bence burda yazanların demesi ile olsaydı ilan zaten gelirdi şimdiye. Sen rahat ol insanlar sadece endişelerini veya düşüncelerini dile getiriyor .
-
@yolosapiens bencede hocam bi algı operasyonu gibi gelmeye başladı banada.Biraz rakip morali bozma ,birazda bozulan psikolojilere veriyorum.
-
@abondance_55 Aynen öyle hocam. Twitterda çok var bu yazılanlardan. Onlara kalsa milyon kişinin gireceği KPSS yapılacak ama maliye alımı 2021'de yapılacak.
Dediğiniz gibi algı operasyonu bunlar hep.
-
Erteleme olmaz, olamaz. Önemli bir sınav için ileri bir tarih işleri daha büyük açmaza sokabilir. Kaldı ki kış aylarında ne olacağı da belli değil. Ne kadar erken yapılırsa idarecilerin eli o kadar rahatlar.
-
Buradaki bazı kişiler gerçekten art niyetli . Moral bozunca ellerine ne geçiyor anlamış değilim .
-
@Cemre33 3 yıldan fazladır forumdayım edindiğim tecrübe ve gördüklerimden çıkarımım; duyumlar, olasılıklar, varsayımlar forumun en hareketli konuları ve bu başlıklar altında art niyetli moral bozma güdüsüyle hareket eden kişileri görmek çok yüksek bir ihtimal, genellikle bir süre sonra da niyetleri çok açıkça belli oluyor banlanıyorlar.
-
@Antimülakat maliye alımları için ilanlar ne zaman gelir sizce?
-
@yolosapiens
A: 2018'e hazırlandım, Devlet kpss puanının 2 yıl geçerli olduğunu söylediği ve en çok alım yapılan a kadro GUY pozisyonu sınavını, en kötü ihtimalle 2 yıla bir açtığı için 90 puan aldıktan sonra bir dahaki yıl kpss'ye girmeyip kişisel işlerimle, kurum sınavlarıyla meşgul oldum.Devlet: sana 2 yıl GUY yok, bir de gelecek GUY sınavına giremeyeceksin.
A: bu haksızlık, 2018 puanı yanmasın.
Hiç lüzumu yokken sen: ne demek yanmasın, herkes bu yarışın içinde, bir daha girseydin kardeşim, Devlet ne derse o bla bla...
2 yıl sonra sen: Devlet haksızlık yapıyor, X sınavı şöyle olur mu mülakatı böyle olur mu bla bla..
Sonuç: Bir iş başına gelmeden, kendini kaptırma.
-
@conqusator Benim söylediklerimle sizin cevabınız çok alakasız. Söylediklerimi biraz açayim.
2018 puanlarının geçerli olması için etkinlikler yapıldı,istenilen etkiyi yaratmadı. Doğru düzgün trendlere bile girmedi. Sınav ertelenecek,2021-2022 yılında alımlar yapılacak sözleriyle insanlar strese sokularak alımın KPSS 2020'den önce yapılması için bir kamuoyu oluşturulmaya çalışıldığını düşündüğümü yazdım. Sizin emeklerinize,uğradığınız haksızlara lafım yok. Sonuçta herkes kendi çıkarını düşünüyor.
Bu sürece girenlerin yaşadığı zorlukları bir Allah bilir. 2018'de sınava giren arkadaşlara doğru düzgün ilan gelmedi,2019'da sınava giren arkadaşlar için önceki yılda doğru düzgün alım olmadığı için rakipler elenmedi. 2020'de girecekler bir belirsizlikte,emek ediyorlar ama son yıllarda alımların az olması nedeniyle emeklerinin boşa gitmesinden korkuyorlar. Zor bir dönem içindeyiz,Allah yardımcımız olsun.
-
@conqusator arkadaş dünyadan bi haber daha kurum sınavı kpss hiçbişey görmemiş bırak mülakatı. Öyle kafasına göre atıp tutuyor bişeyler pek takmamak gerek.
-
@Marsiyal Yahu ne alaka arkadaşlar, ders çalışmaktan artık okuduğunuz şeyi de mi anlamıyorsunuz? Bakın üstte yazdım cevabımı.
-
Sınav yerleri açiklandı ancak kpss alan neden açıklanmadı?Geçen yıl ikisi bir arada açıklanmıştı.
-
Yerler yakın mı
-
@Marsiyal valla hocam tarih yil sonunu işaret ediyor sanki.