Adli Tıp Kurumu PERSONEL ALIMI
-
@snowpatrol Evet o anlama geliyor. Başvurularda önemli olan nitelik kodlarıdır. Dolayısıyla kapsadığı bölümlerdir. Ösym sitesinden bakabilirsiniz nitelik kodlarına. Bir bölüme bir nitelik kodu karşılık gelir, birden çok olmaz. İlandan ky, sbui, sbky gibi bölümlerin başvuramayacağı anlaşılıyor.
-
@çölkaplanı hocam ben de 78.52 ile başvurdum gelir mi bilmiyorum
-
Soyle bir ilan 2018 de ysk yapmisti nitelik kodlarinda bazi bolumler yoktu ama herkes girebilmisti
-
@başarısız anladım hocam teşekkür ederim @çölkaplanı inşallah hocam ysk olduğu gibi olur çünkü ben başvururken sistem kabul etti bir tahmininiz de alayım başvuru numarası veriyorlar ya 1000 leri bulmuş oradaki kişiler karışık mı yoksa kimyager iibf filan yoksa sadece başvuran iibf sayısı mı bilginiz var mı
-
@snowpatrol hic bilmiyorum hocam benim basvuru no 200 lerde biseydi 82.68 ile basvurdum. Bence toplamdır o numara sayısı
-
En son kaçı görür bizimki
-
iyi günler arkadaşlar kurumu aradım bilgi aldım maalesef ky sybky hiçbiri ilana başvuramıyormuş cidden haksızlık oldu. aynı şeyi iski memur alımında yaşamıştım ilahiyat mezunu çağrıldı ekonometri mezunu olarak ilana başvuramamıştım...
-
@North-remembers sbui de mi başvuramıyor hocam başvurdum ama ilk gün bu arada şaşırdık mı hayır şaşırmadık eyvallah bilgi için hocam zaten iktisata yazıldım aöften artık 3 4 sene sonra ya denerim memurluğu belki yaş aşartı kalkarsa a grubu denerim ama sanmam belki de denemem hiçbirini bırakırım yurtdışına da gitmeye çalışıyorum zaten hayırlısı olsun herkese kolay gelsin
-
@snowpatrol sbui unuttum hocam sormayı numara bu operatöre bağlanıp sorabilirsiniz 0212 454 15 00
-
@nrpsmf, içinde söyledi: Adli Tıp Kurumu PERSONEL ALIMI
@çölkaplanı hocam ben de 78.52 ile başvurdum gelir mi bilmiyorum
79.51 benim de hocam:D İnş puanlar düşer de mülakat listesinde yerimizi alırız
-
@2kaiserproblem bence 78 görür
-
@North-remembers aynıdır sbui ile sbky kardeş bölüm hocam artık onlar için zaman harcayamam almazlarsa almasınlar size kolay gelsin hayırlısı olsun
-
sıra numarası 3000 olan var mı?
-
pazartesi günü açıklanır inş mülakat listesi umarım 75 lere kadar düşer.
-
@North-remembers diğer alımlarında 1 hafta gibi sürede açıklamışlar. 75 e düşerse iyi olur ama pek sanmıyorum
-
@crowdingout öyle mi inşallah hemen açıklanır hayırlısı.
-
iibf den her kesin başvurusunun kabul olmadğını öğrendiğimden beri pek de 4 gözle beklemiyorum malesef bölüm farkından dolayı 82.68 ile başvurum olumsuz olacak:=:)
-
@çölkaplanı hocam çok mantıksız bir durum keşke sizlerin başvurularıda kabul olsa sonuçta hepimiz iibf mezunuyuz hepimiz aynı sınava giriyoruz bölümlere ayırmanın pek bir izahı yok ama bunu anlamamak için ısrar ediyorlar üzücü bir durum
-
Bu sınavdan ses gelmiyor noldu mülakata kalanlar belli oldu mu kaçla kapattı sbui sbky gibi bölümler geçerli sayıldı mı sayılmadı mı sonuç nedir arkadaşlar bilen var mı?
-
@snowpatrol yok hocam daha listeyi yayınlamadılar