2020 KPSS GK - GY SORU VE CEVAPLARI (LİSANS)
-
@Antimülakat Matematikte A'dan C kentine gidilen araç ortalama litre sorusunun cevabı 3.75 mi olacak? pide içecek sorusu 30 mu olacak ?
-
Siyasî partilerden aday olunmayan büyükşehir il genel meclisi değil miydi? Doğrudan seçilmediği , ilçelerden geldiği için
-
hanedanin yurtdisina gonerilmesi 3 mart 1924 tur. yani halifeligin kaldirildigi tarihtir. saltanat degil cevap.
-
@IS-LM aynen
-
@elitnur muhtar
-
Arkadaşlar sizce bu sene gkgy zor muydu ?
-
@Su28A sadece Türkçe zordu bence. O zor olunca Matematik için süre kalmadı güncel de saçmaydı bi sürü şey yaşandı Ayasofya yerli otomobil korona hiç birinden soru yoktu
-
Vatandaşlık böyleyse ben alandan baya bi zor bekliyorum hukuk kısmını, zaten 2 yıldır kolay geliyordu sorular
-
Şu 24 saat otobus hizmeti neydi arkadaslar
-
@Elnogate sureklilik
-
@IS-LM uyarlama mi ne yapmistim
-
Tecrübeli bir arkadaş geçen seneki net ve puanlar ile bu seneyi kıyaslayabilir mi
-
Üst mahkemeye başvurma yolları?
-
@mrblue10 istinaf temyiz
-
Sadece temyiz diyenler var ondan sordum. Görmediğimiz birşey var mı diye
-
@mrblue10 bir üst dereceli ve yüksek mahkemeye başvurma yolu diye sormuşlardı
-
1980 sonrası olan gelişmelerdendir diye bir soru vardı. Yök kurulması ve 24 Ocak kararları vardı şıklarda. Soruyu yanlış anlamış olabilirim. Eğer doğru anladıysam da soru yanlış arkadaşlar. İkisi de 80 sonrası
-
@solely21 hocam soruda tarih vermişti 12 eylül 1980 diyordu 24 Ocak kararları eylülden önce olduğu için cevap yök
-
@simer93 evet haklısınız şimdi anladım teşekkürler
-
@solely21 rica ederim