2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@keynesinvarisi Anladım hocam, tamamdır. Teşekkür ederim.
-
@SBF11 Rica ederim hocam. Merak ediyorsanız yasal dayanak 4045 sayılı kanun.
-
@keynesinvarisi galiba eskisi kadar uzamiyo bu sorusturma demi hocam.
-
@beirutde İçişleri Bakanı geçtiğimiz yıllarda yaptığı bir açıklamada oluşturulan yeni sistemle birlikte soruşturmaların artık çok kısa sürede sonuçlandığını ifade etmişti.
-
@keynesinvarisi güzel gelişme
-
Bugünlük nöbeti sona erdiriyorum. Pazartesi tekrar devralırım arkadaşlar
-
@keynesinvarisi güzel gelismelerle baslariz insallah hocam.haftaya. iyi geceler
-
@beirutde İnşallah hocam. Cümleten iyi geceler
-
arkadaşlar site yenilenmiş ve adres değişmiş, eski binaların adresi kaldırılmış, taşınma işi tamamlandı demek ki, bu bilgiyi de yatmadan vereyim istedim herkese iyi geceler
-
@keynesinvarisi Teşekkür ederim hocam bakacağım ilgili kanuna
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederiz hocam
-
winter is coming :)))
-
https://basvuru.iletisim.gov.tr son sözleşmeli personel alım ilanında adaylar sonuçlarını bu ekrandan öğrenmişler kendi şifreleriyle. Liste yerine bu yolla açıklanır belki bizimki de.
-
inşallah atanirsak işe başlamamiz bir aydan evvel olmaz sanirim. 15 gün belge teslimi sonrasinda atama işlemleri derken yeni yıla iş başında oluruz insallah
-
@platypus bireysel sonuçlar şeffaflığa gölge düşürür hocam yine de bekleyip göreceğiz tabii ki
-
@beirutde Ocak'ta başlamaya razıyım ben 2.5 senedir işsizim 1 ay daha beklerim, kazandığım kesin olduktan sonra hiç sorun değil
-
@siyaset-bilimci evet hocam kazanirsak sonraki bekleme simdiki gibi olmaz daha rahat bir vaziyet icinde oluruz: )
-
@platypus Yalnız bu sadece sınava girmeye hak kazananların ilanı. Ben liste şeklinde açıklanacağını düşünüyorum. Gerçi belli olmaz mesala YTB de liste açıklamıyor.
-
@eballack sistem oluşturmuşlar, sistemin her şeyi kapsadığını düşünüyorum ama dediğiniz gibi belli olmaz
-
@platypus onlar belgelerini de buradan yüklediler, biz daha önce kullanmadık, sınavı anadolu üni yaptığı için başvuruyu ordan yapmıştık ama belli olmaz yine de.