2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar ben şimdi tekrar aradım açtılar ve dediler ki "pazartesi tekrar arayın konuyla ilgili arkadaşlar şu an burada değil"
-
@siyaset-bilimci zaten anladığım kadarıyla onlar hiçbir zaman orada değiller :'D
-
@siyaset-bilimci ha bir de ulaşamıyoruz arayınca dedim bu numaradan arayın tekrar dedi
-
@platypus dün de lavaboya gitmisti: )
-
@siyaset-bilimci "Her seferinde aynı şeyi yapıyorsun Ekrem Abi. Bizi mi kopartıyorsun anlamadım ki" deseydiniz hocam.
-
Ya yemin ederim artık açıklanmayacak gibi hissediyorum. Yani hiç açıklanmayacakmış gibi geliyor. Heyula gibi oldu bu mülakat süreci.
-
@keynesinvarisi Sizce 3-4 gün önce liste hazır haberini almamıza rağmen bugün açıklanmamış olmasının sebebi nedir?
-Listede bir kişiyi mi değiştirmek istiyorlar?
-Makam bu hafta imzalamak için müsait mi değildi?
-Yılbaşının 15 günden yakın olması mı sorun?Bir sürü ihtimal geliyor insanın aklına.
-
@raanelam1 Bence öyle derin, özel bir sebebi yok. Sadece acele etmeyi gerektirecek kadar önemli bir işlem değil kurum nezdinde.
-
geçmiş olsun haftaya kaldı bence.
-
@keynesinvarisi Hocam kurumda sadece personel alımı ile uğraşan bir birim yok mu? Onlar mı öncelik olarak görmeyen yoksa Makam mı?
-
@raanelam1 Hocam elbette Yönetim Hizmetleri Dairesi ilgileniyor. Ancak onların da tek işi o değil. İdari işlerden mali işlere, insan kaynaklarına birçok hizmeti yürütüyorlar. Kurumda 9 daire başkanlığı var. Her başkanlığın makama imzaya gitmesi gereken işlemleri var. Her gün birçok işlemin makama imzaya gittiğini düşünebiliriz. Fahrettin Bey'in çalışma temposunu da görüyoruz sosyal medyadan. Kurumda haftada kaç saat bulunabilir tahmin etmek zor değil. Yani kim öncelik olarak görmüyor ben bilemiyorum. Ama bu sonuca varıyorum.
-
Bu arada bu aşamada daire başkanlığından ziyade özel kalemden çok net bilgi alınabilir. Şayet irtibatı olan varsa çok makbule geçer.
-
@keynesinvarisi hiç yok ki öyle tanıyan biri, yani deseler ki şu kadar ay sonra açıklanır şimdi beklemeyin, en azından her gün stresini yaşamayız. Şimdi ileriye dönük ne plan yapsam boş, bu saatten sonra olmazsa da oturup dövünecek değilim amma velakin boşu boşuna da beklemiş olmak istemem. O yüzden artık ne olacaksa olsun. Hayatımdan bir yıl gitti ama en az üç yıl yaşlandım.
-
@belhanda kesinlikle her cümleye katılıyorum. Ben de ileriye dönük bir şey yapamıyorum resmen. Özelde geçici iş bulmak neredeyse imkansız, bir de bunu beklediğini öğrendikleri zaman hiç almıyorlar.
-
@platypus özelde gitmediğim yer kalmadı nerdeyse, hatta biraz parasız da çalıştım iş öğrenmek maksadıyla, sonra baktım oralı olan yok çıktım, iyi bir okuldan mezunum yabancı dil de fena değil birini iyi seviye birini orta seviye biliyorum, ama yok yok yani nereye gitsem eli boş döndüm, insan içine bile çıkamaz oldum, ailem dışında çok az kişiyle görüşür oldum. İnsanlar sorduğunda artık utanıyorum, herkesten o kadar okudun niye hala bi yere giremedin tepkisini almaktan o kadar bıktım ki. Yanlış anlamayın hiç çalışmayan, iş beğenmeyen biri değilim ailemle birlikte yeri geldi işportacılık, pazarcılık, esnaflık da yaptım. Zararı yok yine gider yaparım hiç de utanmam, ama bu kadar emeğe, çabaya değsin istiyorum.
-
@belhanda Bir de bunların üzerine mülakattan da elenmek zor olsa gerek. Ne diyelim Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin hayırlı rızıklar versin inşallah hocam.
-
@belhanda zaten insanı en çok yıpratan çabalarının karşılığını alamaması. İnşallah kararları vermeleri gereken makamlar, bıkkınlığımızı duyar da hızlandırırlar şu süreçleri. Sadece burası da değil. Kurumların neredeyse hepsi 1 yıla yaklaşmadan açıklamaz oldu.
-
@belhanda umarım olur hocam, olur da geçersiniz mülakatı. Sağlık olsun. İnanın bir işe başladığınızda bu zamanlar iki günmüş gibi geliyor. Dediğim gibi sağlığınız yerinde olsun da... Mezun olur olmaz işe başlamayan, başlayamayan hemen herkes geçiyor bu süreçten ne yazık ki. Umarım gönlünüzce bir mevki, daha da önemlisi güzel bir hayat bekliyordur sizi
-
Günaydın arkadaşlar. Kaçıncı kez hayal kırıklığına uğradık artık saymayı bıraktım ancak yenilen pehlivan güreşe doymazmış benimki de o hesap. Yeni bir gün yeni bir hafta bugün için neden olmasın diyorum ben
-
@sbky11 eşim korona biz karantina. Ben artık takip etmiyorum kendi adıma yani söylenecek çok şey var ama....