1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
Herkese başarılar yarın ki sınavda. Bu sürecin içinde değilim lakin naçizane bir tavsiye malum sanat alanından soru gelebiliyor ne olur ne olmaz diyerekten cumhurbaşkanlığı kültür sanat ödüllerine bir göz gezdirin arkadaşlar. Geçen sene vs kimlere verilmiş.
-
Kaç kişi sınava girer tahmini olan var mi ?
-
Yarınki sınav için tüm emekleriniz kat kat dönsün arkadaşlar. Allah yardimciniz olsun. Ankara' yı özledim galiba:)
-
@yunusemrex3521 benim tahminim 2250 tamamen salliyorum
-
Sınava katılım nasıldı benim girdigim sınıfta 6 kişi yoktu
-
Çok soğuk bir hava da. Beklemedigim durumla karşılaştım. Muhasebe de zaman acisindan bu kadar zorlanmayi beklemiyordum. Kötü oldu benim için.
-
Muhasebe yüzünden çoğu soruyu sallamak zorunda kaldım
-
Geçmiş olsun arkadaşlar. Sınava yaklaşık 10 bin kişinin başvurduğunu bildiren bi haber okumuştum ama katılım bence de azdı sınıflarda en az 2 3 kisilik bosluklar vardı
-
İktisat hatırladıklarım
Senyoraj geliri
277 bin tr artardı sanırım
Örümcek ağı teorisi
Arzı artırmayan tüketici geliri
Otonom vergi ıs sola
Varlık fiyatı talep kaydırmaz
Çarpan sorusu 300 azalır
Faiz sorusu 8.8 emin değilim
Singer prsebih tezi
Görünmez engeller -
Merak ettiğim muhasebe açısından benim gibi zaman sıkıntı çekenler var mı?
3 genel yetenek, 2 muhasebe sallamak zorunda kaldım.v -
zordu bence dostlar
-
@cenk hocam ben de muhasebede 2 soru salladım mecburen 2 tane genel yetenek salladım. Son dk 1 tane çözdüm muhasebede
-
Mamül devir hızı 1.5 miydi
-
Muhasebe çok sıkıntıydı ya tms 2 sorusu ve amortisman sorusunu hatırlayan var mı
-
Gk zor, muhasebe karışıktı ama geri kalan kolaydı
-
@Marsiyal 18 bin buldum
-
Geçmiş olsun hepimize muhasebe dışında genel olarak iyi bir sınavdı bence ama muhasebe zordu şahsen ben yapamadım belirleyici olacak sanırım hakkımızda hayırlısı olsun artık. Bizim sınıfta da 6-7 kisi yoktu
-
Bilmiyorum konuşmak icin erken mi ama öngörünüz nedir en son kaç net ile girilebilir sizce giren sayısının azlığı ve belli kısımların zorluğunu düşünecek olursak?
-
18.000 hocam doğru
-
@kalemcanavarı ben 277 bine 159.000 tl dedim hesaplayınca öyle çıktı ama