1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@mj_23 tek yanlı ve birel yaptım
-
@muzgor
1- tek yanlıdır
2- düzenleyici işlemdir
3- birel(bireysel) işlemdir
1-2 yaptım ama emin değilim -
@KamuAdayı 1-3
-
@muzgor bir de duzenleyicidir vardı diye hatırlıyorum sanki
-
@mj_23 yeni bir düzenleme yapılmıyor ki ama
-
@muzgor
encümenin kamulaştırma kararı alması gerekiyor ya hocam. kafa oraya gitti. bilemedim o soruyu hala emin değilim. -
@muzgor evet hocam haklısın sanırım
-
@KamuAdayı kural koyma yok ama ben öyle biliyorum yni
-
@mj_23 fiili maliyet vardı muhasebede sanki
-
@adanali01 evet bende onu yaptım
-
Geçmiş olsun arkadaşlar, çalışmaya katkı verebilirseniz kısa sürede toparlanır sorular. 50 kadar soru bir araya geldi bile
-
@adanali01 emin misiniz ben evre yaptım ama emin değilim
-
@muzgor emin değilim hocam bu muhasebeden
-
@muzgor hocam muhasebe kayıtlarında biz fiili maliyete göre kayıtları atıyoruz ve 7 a seçeneğinde buna göre yansıtma hesaplarıyla kapatıyoruz diye biliyorum
-
@kalemcanavarı ödemeler 12 ay sonra başlayacak diyordu hocam bence yanıltma vardı soruda ben çıkarılmış Tahvil 50m borçlu yaptım.
-
Sayıştay dış denetim sorusu vardı
-
@KamuAdayı yalnız 1 olması lazım sanki önceden çıkmış bi soruydu diye hatırlıyorum
-
@Marsiyal bende bunu yalnız 1 yaptım çıkmış sorudan hatırlıyorum
-
Arkadaşlar soru cevapları kısmında Hollanda hastalığı vardı cevap o değildi bence ama soruyu hatırlayan var mı
-
@albertcamus, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Geçmiş olsun arkadaşlar, çalışmaya katkı verebilirseniz kısa sürede toparlanır sorular. 50 kadar soru bir araya geldi bile
Evet dostlar, hepinize geçmis olsun. Soruları heo birlikte derleyelim. Dostlarımız bir hayli soru toplamışlar ama hatalar vardır muhakkak. Siz de katkı verirseniz en net biçimde düzenleme yapabiliriz.