1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
Tarhiyat öncesi ve sonrası uzlaşma yapılacak vergi ve cezalarda geçen yıl değişiklik yapıldı. Araştırdım ancak fazlasıyla karmaşık geldi. Tarhiyat Öncesi ve sonrasında uzlaşma kapsamına giren ve girmeyen konuları özetleyebilecek var mı?
-
@kameliyaa 1.kaçakçılık suçuna ilİşkin fiilerde
2.özel usulsüzlük ve genel usulsüzlük cezalarında tarhiyat ÖNCESİ uzlaşmaya GİDİLEMEZ -
@Amiree Çok teşekkür ederim.
-
@kameliyaa İkmalen, re'sen veya idarece tarh edilen vergilerle bunlara ilişkin vergi ziyaı cezalarının TAHAKKUK edecek miktarları konusunda uzlaşma talebinde bulunabilir Burda da istisna
kaçakçılık
sahte ve muhteviyatı itibarıyla yanıltıcı belge -
Ankara'da soğuk başladı. Sabah ayaz olur. Sınav maratonu uzun kendinize dikkat edin. Hepimiz için hayırlısı olsun. Sınavda başarılar.
-
Merhaba dostlar.
Yarın sınava katılacak olan herkese başarılar diliyorum. Yarın sınava giderken lütfen kimliğinizi (Ehliyet vs. değil kimliğinizi (!) ), sınav giriş belgenizi unutmayın.
15 dakika kuralını unutmayın.
Onca emek heba olmasın evvela.
Sınavda ise azami sakin kalmaya çalışın dostlar. Bu sınav en çok soru işaretleyebilen ve aynı zamanda en az hata yapanların sınavı. Esasen basit ancak dikkatsizlikle sizi yakacak çok soru olacak. O yüzden ne acele edin, ne oyalanın. Sizi oyalayacak sorularla kavga etmeyin. Basit yapacağınız soruları işaretleyememek sizi daha çok üzer. Bir turu bu şekilde sağlıklı biçimde tamamladıktan sonra dönersiniz o sorulara.
Allah yar ve yardımcınız olsun her birinizin. Emeklerinizin boşa çıkmamasını temenni ediyorum.
Yarın sınavdan sonra soruları hızlıca burada derleyip toparlamaya çalışırız. Ne kadar çok soru derlersek o kadar çabuk fikir oluşur herkesin sonucu hakkında. Sınav çıkışı burada buluşmak dileği ile
-
Herkese şimdiden başarılar diliyorum umarım elemeyi kazandığımız, yazılı sınava nasıl hazırlancaz diye konuştuğumuz başlıklarda buluşuruz
-
Emek veren tüm dostlara başarılar bu güzel mesleğe ilk adımımız yarınki sınav olur inşallah
-
çok alakasız olcak biliyorum ama yarınki sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu acaba ?
-
@mrdgn hayır götürmüyor.
-
Burda sordum birisi maliyet muhasebesi çıkmıyor demişti az önce baktım 2018 e sınavda sormuşlar bilip bilmeden konulup vebal almak ne kadar kötü dimi @strtmn
-
@onuktekin sağ olun.
-
@Marsiyal çıkmıyor kardeşim. 7a 7b ortak hesap finansman gideri maliyet muhasebesi mi? Elim kirilsaydi da sana cevap vermeseydim.
-
@strtmn bilmiyosun konuşma bari ya onu mu sormuş soruda
-
@Marsiyal hahahah tamam. Az önce baktığın o soru maliyet muhasebesi sorusu değil. O sorunun muhabbeti geçen sene de oldu. Maliyet muhasebesi yok sinavda. Umarım kazanırsın.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Ankara'da soğuk başladı. Sabah ayaz olur. Sınav maratonu uzun kendinize dikkat edin. Hepimiz için hayırlısı olsun. Sınavda başarılar.
Hakikaten sınav saatlerinde maksimum 10 derece görünüyor. Ankara, misafirlerine yine bir güzellik yapmış, son günlerin en soğuk sabah ayazıyla merhaba diyecek. Ona göre giyinmek gerek.
Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim. -
@plansız sınıflar soğuk olacak büyük ihtimal. Kalorifer de yakmazlar. Güneş vuran yere denk gelenler daha şanslı
-
Arkadaşlar Hasan Ali Yücel sosyal bilimler lisesinde kimler sınava giriyor acaba
-
Günü geldi 90 dk gir çık yapacağız . Hata yapmaya vakit bulamayın inşlh
-
Sınava giren arkadaşlar başarılar dilerim. Emek verdik, uykusuz günler geçirdik. Hak eden kazanır isallah. Çalışılan emeğin karşılığı alınır isallah.
Kaliteli ve adaleti olan bir sınav olması dileğiyle. Hepimizin hakkında hayırlısı.