1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@adanali01 tabi olmaz
-
Bu yılki sınav sonucu henüz tamamlanmadı farkındayım ama 2021'de tekrar alım olur mu sizce?
-
@tnr17 her sene 45 kisilik alım yapiliyor hocam sekmiyor istisnaları elbette olmakla birlikte
-
@jeffbezos hocam o zaman 2021 ortası sınav gelecekmiş gibi düşünmek ve çalışmaya başlamak çok ütopik olmaz.
-
@tnr17 her sene oluyor hocam 45 kişilik alım. Bu sene de olacaktır erkenden çalışmakta fayda var
-
@tnr17 kesinlikle ve en önemli hususlardan biri bu sınav icin zaman yonetimi. Konuları bitirdiginizde zaman yönetimini iyi yapmak için özgün denemelerle dakika tutarak durumunuza bakmanızı tavsiye ederim zira sınav bilgi kadar hızı da ölçüyor
-
@mulkiyeli38 hocam yapmayın allahaşkına bu manipülasyon yapanlar olacak her daim bunlara inanıp bırakılır mı. Büyük ihtimalle içerdesiniz ayrıca, yazık günah daha zaman var çalışın lütfen.
-
Önceden açıklanır mı ?
-
@urfaspor63 zamanında açiklanir diyolar
-
@urfaspor63 ben de zannetmiyorum ki erken açıklansın sınavları bu sene zamanında açıkladılar hep sabah saatlerinde
-
@lallanaa hocam ösym bir süpriz yapar mı bilmiyorum. Yks sonuçlarında galiba bir süpriz yapmıştı. Toplamda 3 4 bin kişinin girdiği bir sınavın 15 günde açıklanması lazım.
-
@urfaspor63 bu kadar az insanin girdigi bir sinavin aciklanmasi 1 ay surer mi cok enteresan hayirlisi olsun artik
-
@jeffbezos aynen hocam çok merak ediyorum açıkçası kaçla kapattığını.
-
@jeffbezos ösym sıraya koyuyor sınavları baya yoğun çalıştığı için böyle yoksa bu sınavın hakkı en fazla 3-5 gün
-
Ösym istediği kadar yoğun çalışsın. Bu sınavın 1 ay sonra açıklanması rezilliktir.
-
@churcill haklısın hocam ben de ona bağlıyorum adamlar bütün sınavları hazırlıyorlar onların da hakkini vermek lazım tabiki
-
@önemli en azından 1 ay olmamalı hocam onda hem fikirim Max 15 gün
-
@urfaspor63 3 4 bin kisi mi girmis hocam
-
Artık açıklansa...
-
@tefekkür keske hocam ama 1 aralik oncesi zor gozukuyor sanirim daha once de hep belirtilen tarihlerde aciklamislar