1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@urfaspor63 cevap buyuk menderes olacak.grabenle olusmustur diyodu
-
@urfaspor63 horst graben seklinde olusum soruyordu menderes diye hatirliyorum
-
Mondros sorusunu ne yaptınız
-
Kaç kişi kalıyor yazılıya
-
@lafz 225
-
@kalemcanavarı Brest litowsk lu sık demişler ama o olduğunu sanmam Ruslar o anlaşmayla çıkıyor savaştan bize burakiyolar doğu illerini
-
@mj_23 bende Trakya ve İstanbul yaptım sebebi değil sonucu diye
-
@Maslow Edirne cevap 4 minareli o yazılan cami adı üç minareli değildi zaten arkadas yanlış hatırlamıs
-
@berkayyy üç şerefeli 4 minareli olucan yanlış yazmışım hocam
-
@mj_23 dogru cevap brest litowsk. bu anlasma oldu diye mondrosu imzalamak zorunda kalmadik biz. yanlis cevap
-
@mj_23 ayrıca Ruslar 1918 öncesi çıkıyor Ekim devriminden dolayı ama diğer şıkları hatırlamıyorum
-
Stok sorusunu naptınız 77 bin 80 binler falan vardı şıklarda
-
@beirutde soru öyleyse haklısın hocam çok iyi hatırlamıyorum
-
@Marsiyal 78400 sanırım hocam 78400 sanırım
-
@Maslow bu sorunun seçeneklerini hatırlıyor musunuz?
-
Tarih sorularında genel kültür diye Osmanlı tarihinin kültürüne girmişler inkilap çalıştık bizde sadece bu ÖSYM nin müfredat anlayışını anlamak çok zor. Bilsem Osmanlı ya da yüklenirdim.
-
@kalemcanavarı, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
@kalemcanavarı kamulaştırma şart işlemdir şart işlem aynı zamanda birel işlemin alt başlığıdır
Encümen kararları kolektif düzenleyici işlemdir. Birel olması için kararın tek elden verilmesi gerekir.
-
@dibace ben themisi referans alıyorum thmeise göre 1 ve 3
-
@kalemcanavarı 20. Baskı sayfa 63 ve 64
-
@nrpsmf kortuğumuz başımıza geldi hocam bence de muhasebe ve kültür 225 belirler . Hayırlısı bakalım .