2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
-
p3 70 işletme 21d 9y kaç puan gelir p24
-
Arkadaşlar çözemediğim birşey var puanla ilgili . Geçen seneki netleri puanlama sistemine giriyorum p41 doğru çıkıyor sitede bu senekileri giriyorum misal 90 veriyor . Aynı şey p40 içinde geçerli . Çeko ile kamu netlerim aynı fakat baktığımız zaman p30 ve p40 aynı olması gerekli iken p30 5 puan düşük acaba neden ?
Birde geçen sene p40 veya 41 den 90 civarı alan arkadaşlar netlerini yazabilirmi fikir açısından . Bu sene tahminim 70 puan gk gy 35 hukuk 23 Çeko sizce ne gelir .
-
Kardeşim kamu ile çekonun standart sapması aynı değildir ondan dolayı puan farkı olur.
-
güvenilir puan hesaplama sistemi önerirmisiniz alan için
-
@LioN p30 ile p40 aslında aynı biri kamu biri çeko için %50 . Site dogru veriyor aslında ikiside 90 civarı aslında ÖSYM düşük veriyor. Geçen seneki netim düşük olduğu için olabilir sanırım orada ki fark.
-
@slh20 unibilgi.net fena değil bazı puanlar çok yakın bazıları farklı açıkçası ama fikir edinebilirsiniz ortalama.
-
@Semihylc sağolasın reis
-
2019 boş geçtiği için sayı bi tık yüksek gelebilir mi?
-
@gmzankr066 keşke öyle bir tasarrufu olsa bakanlığın. Belki sayıda yükselme olmaz ama dağılımda bir artış olabilir. 350-50 değilde 400'ün tamamı İİBF olabilir. Lakin 500-600'lü bir alım gelme olasılığını pek yüksek görmüyorum şahsen.
-
@LioN keşke olsa gerçekten tam ihtiyaç duyulan şey. Nedense ben bi 50-100 kişi kadar fark bekliyorum bakalım...
-
@gmzankr066 inş hissettiğin gibi olur. Bu pandemi sürecinde SGK'nın yükü arttı. Mutlaka ihtiyaç var. Yüzleri güldüren bir ilanın gelmesi dileği ile.
-
Kimle konuşsam hiç çalışmadan 20 civarı net yaptım diyo. Ya ben aptalım ya çevremdeki herkes üstün zekalı. Demek ki bu sene 90’la kapatacak. Bu nedir ya
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
Kimle konuşsam hiç çalışmadan 20 civarı net yaptım diyo. Ya ben aptalım ya çevremdeki herkes üstün zekalı. Demek ki bu sene 90’la kapatacak. Bu nedir ya
Sorular bilgi gerektiren sorulardı... Üstün körüde olsa hiç çalışmadım diyen çalışmıştır...
-
@gmzankr066 çeko anketi yapılmıştı Facebook grupda yigilma 18-20 net arasında görünüyordu .Yüksek bir net mi size göre ? Bu sene giren çoğu kişi zordu diyor sınav zaten geçen sene çok iyi net yapan arkadaşlar bile 6 7 net düşük yapmışlar bu sene .
-
@Semihylc valla şakınım cidden Semih
-
@gmzankr066 geçen seneye göre çeko da standart sapma fazla olacaktır ben geçen sene hiç çalışmadan 12 net yapmıştım . Bu sene a kadro ile çalıştım 2-3 ay aralıklarla baktım 22 23 civarı bekliyorum . Sorular zordu kitap da olmayan sorular vardı baya .
-
Herşey bir yana 2020 dünyasında 1 aydan fazlaca bir sürede sınav sonucu açıklamak gerçekten yakışmıyor. Bu kadar teknolojik gelişmeye rağmen ÖSYM'nin süreci bu denli uzatması olmuyor bence. Sınavlar biter bitmez kitapçıklar kamyonetlere yüklenip Ankara'ya doğru yola çıkıyor. Max ÖSYM yaptığı sınavları 10 gün içinde açıklamalı diye düşünüyorum. Geçmişte yaşanılan acı tecrübeler hala ortada. Sürecin uzamasının mantığı yok. Tamam sadece kpss değil ÖSYM'nin işi başka sınavlarda yapıyorlar fakat kpss gibi kapsamlı sınavlar değil nihayetinde. İnsanların zamanları böyle beklemekle geçiyor maalesef. Zaman çok hunharca harcanılıyor bizim memlekette.
-
Bi 600 duyumu dolaşıyor aslını astarını bilen var mı kardeşlerim?
-
@gmzankr066 tam olarak neyden bahsediyorsunuz hocam ?
-
@necipuysalll 600 kişilik alım olabilir diyorlar