2020 KPSS A ÇEKO SORULARI VE CEVAPLARI
-
İnşallah gelir biran önce...
-
GK-GY 60 , Hukuk 30 , ÇEKO 22 net sizce kaç p40 getirir arkadaşlar
-
@gmzankr066 kesin girersiniz. 88 gelir en az diye düşünüyorum. Sizce p40kacla kapatır bu sene?
-
@zmnyrgn inşallah.... valla çeko zorlamasa 86 falan derdim ama şimdi bilemiyorum. Belki yine 85 olur. Hiç emin değilim.
-
Çeko geçen seneye göre zormuydu eğer zor ise standart sapma oynar mı
-
@Keynesin-Faizi Gecen seneye göre bence çok zordu. Diger giren arkadaslarinda fikri onemli?
-
@Keynesin-Faizi yüzde yüz zordu. Kolaydı diyenlere inanmayın.
-
Netleriniz nasıl arkadaşlar bnm ilk izlenimin 20 25 arası genelde. 1 tane 30 var
-
Ben geçen sene hazirlanmamıştim bu sene baktım . Hukuk 35 , çeki 23 veya 24 civarı . Hukuk sayesinde 90 görürüm diye düşünüyorum . Geçmiş denemeleri çözmüştüm ama bu sene bence de zor gibi geldi sınav .
-
@Semihylc bence 90’dan fazla gelir ya
-
@gmzankr066 benim gk gy pek iyi değil Max 68-70 arası gelir . Fakat çeko bu sene sordu standart sapma olursa geçebilir dediğiniz gibi . Umarım herkes emeğinin karşılığını bu 2020 ve 2021 döneminde alır atanır .
-
30 hukuk,24 ceko var.
Geçen sene bu netlere kaç gelmişti.? -
Cekodan basit hatalar yapmışız. Yaptığım hatalarda hep sendikalardan sendika bu sene üzdü bizi. 4857 ve 5510 dan fazla soru gelmedi geçen seneler bu iki konudan bayağı geliyordu. Mevzuata hakimdik ama sağlık olsun artık. Umarım cekonun standart sapmasi geçen seneye göre iyi olur. Hepimize geçmiş olsun.
-
@eomer gkgy kaç kardeşim ona göre birde p42 mi p40 mi soruyorsun maliyede var 42 de gkgy yaz p40 a bakalım motordan
-
@LioN gkgy 70 net maliye 25,5 net
-
@eomer p40 93 p42 85 kardeşim. 2019 a göre bu netler sınava sokar seni özellikle p40 bazında.
-
400 kişilik ilan gelir mi yoksa daha mı az olur?
-
@LioN hayırlısı artık sağolun.
-
@LioN senin kaç net var kardesim
-
@Yakup-cemil kardeşim beni basit hatalar yaktı adım gibi bildiğim 3 soruyu yanlış yapmışım. Şuan hesaplamama göre 26.25 lerde