2020 KPSS A Grubu İktisat Soruları ve Cevapları
-
@SonMaliyeci bende o kitaptan çalıştım ve görür görmez isaretledim kendisine ulaşalim arkdaslar hakimlikte bile admalar peşine düştü 3 soru iptal ettirdiler
-
hocalar ne güne duruyor birisi çıksın aracı olup etsin.Bir çok kişi farklı kaynaklara bakıp sermaye sorusunu yanlış yaptı.
-
@Hayaller71 kesinlikle 1 soru bile çok etkiliyor bizleri iptali için başvuru yapalım yeterki iptal edilecektir
-
Facebook hesabı var arkadaşlar ordan ulaşabiliriz bu sene dershaneye gidenler kendi hocalarına sorabilir 3 gün hakkımız var nasıl olsa birileri uğraşıyor itiraz etsem nolacak demeyelim bi el atalım şu soruya
-
@SonMaliyeci https://www.spk.gov.tr/Sayfa/Dosya/76 verdiğim linkteki dosyada SPK'da Varlığa Dayalı Menkul Kıymetleri sermaye piyasası aracı olarak kabul ediyor.
-
Daha önce itiraz etmis olan yok mu bi yardimci olsanız
-
Yani bu dershane sahipleri, çatır çutur her yıl birbirinin aynısı kaynakları öne sürüp piyasadan nemalanan hocalar. Babalarının hayrına ücretinide ödeyip iptali için başvuruda bulunsun bariz bir yanlışlık varsa ortada.
-
Arkadaşlar benim maliye hocam bir soruyu iptal edecek yazıyı bile hazırlamış
-
Her branşın hocası kontrol etse keşke
-
yasin çoban hocayla iletişime geçtim iptal edilmesi mümkün cevabını atıp spk kaynaklarınıda attı yarın son gün sanırım dilekçe için yok mu benden başka gidip itiraz edecek ?
-
@çiçek teminat sorusuysa bahsettiğiniz o sorunun iptal olacağını zannetmiyorum.
-
Varlığa dayalı menkul kıymet i görür gormez isaretleyenler hisse senedini neden es geçtiler ben bilmiyordum diğerinin spk aracı olduğunu bu yüzden hisse senedini görünce direkt işaretledim. İptal edilmesi gerekli gözüküyor kesinlikle ama hisse senedi varken diğerini isaretleyenler baya ayrıntı çalışıp hisse senedini isaretlememeleri bana çok tuhaf geldi. Notlarimizda, kaynaklarimizda gerçekten eksiklik çok ÖSYM de üstüne hatalı soru ile tuz biber ekliyor
-
@SonMaliyeci evet o soru hocanın makalesi var bunun üzerine
-
@formidable hocam şöyle düşün mesela hukuk testindesin ilk soru bende siyasi parti denetlerden AY MAHKEMESİ kimden yardım alır ? direk sayıştayı yapıştırır geçersin şahsen ben bakmadım mesala o soruda diğer şıklara buda onun gibi bişey yani
-
@çiçek Hocam cevap hepsi değil mi? Bende iptal olacağını düşünüyorum
-
@Hayaller71 işte oradaki sayistay bana göre hisse senedi olarak burada bulunuyor ki diğerinde başka bir seçenek yok ama burada var hatta birileri 3. seçeneğin daha spk aracı olduğunu yazmıştı. Ama dediğiniz doğru konuyla ilgili unutunca akılda kalan neyse ona gidiyor cevap bu kadar fazla olunca hisse senedini isaretlemem bana tuhaf geldi. Tekrar kontrol edeceğim ben de kaynaklarımı
-
@formidable bende a şıkkıyıdı hocam menkul kıymet. kpss kaynkaları cidden çok yetersiz artık
-
@formidable Hocam ben neredeyse 8 aydır iktisatın son 4 lü kısmına bakmıyorum. Aslında bu sınavada tam anlamıyla çalışmadım. Kurum sınavlarına hazırlanma mülakata hazırlanma temeliyle girdim. Varlıga dayalı MK görünce işaretleyip geçtim fark etmedim bile.
-
@Gülbeşeker bende öyle yaptım
-
@formidable Yakın zamanda Anadolu üniversitesinin bir sınavına girdim. Hatalı bir soru aşağıdakilerden hangisinin yanlış olduğu soruyordu. B şıkkı yanlıştı direk okudum işaretledim geçtim çünkü adım gibi emindim o şıkkın yanlış olduğuna diğer şıklara bakmama dahi gerek yoktu ve bakma ihtiyacı hissetmedim.Eminsem hiçbir zaman bakmam da .Sorular açıklandığında cevabın E şıkkı olduğunu ve E şıkkının da yanlış olduğunu gördüm. Sonuç olarak itiraz ettim ve soru tabi ki iptal edildi. Yani demek istediğim o kadar ayrıntılı çalışan insanlar emin olur doğal olarak ve işaretler geçer bunda bir tuhaflık yok.