NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
Evet alan netleri az buçuk herkesin ortaya çıktı görelim bakalım şampiyonlar ligini.
-
Şampiyonlar liginde olamam ama
Toplam 99 nete kaç gelir tahmin alabilirim ? -
Alan 114.25 net gk gy 74 net
-
Acaba ne yarıştırıyorsun burada net yazınca ne olacak ?
-
-
@varol Yani daha uzun dönemi yaşayınca anlar burada istersen 99 al bişey ifade etmez boşu boşuna oyun oynuyor millet
kpss a hesaplama yazın puan aynı gelir -
Puanların düşeceği ortada neyler genel olarak yüksek
-
Valla benim kotu arkadaşlar salak gibi heycanima yenik düşünüyorum hersene ayni sey herkes iyi yaziyo brn benim kapasiteme göre kötü olduğunu dusunuyorim ya da kapasitem buymus guya bile giremem b ama yaziyim p3 71 net alan toplam 78 veya 80 herkes 100 lerde 120 lerde olacak degil ya bide beni yorumlayin cok calistim calisma tekniği ile bi sorunum yok denemelerde bile 110 netten dusmeyen ben osym ile inanmayacaksiniz ama boyle oluyo kafayı yemezsem iyi.
-
@fatos benim de aynı durumda denemelerde 110 120 net arası yapıp sinavda 80 net yaptım. Bırakın guya girmeyi başvuramayacağız bile. Maalesef durum bu. Forumlarda 130 140 neti bile gördüm. Dershane sınıf gruplarında keza öyle. Puanlar çok düşecek. Gecen seme bu netlerle 77- 80 puan gelirken bu sene min 5 er puan düşer. Alacakları 2 bin kisiden 1000i guy zaten. 5 kati aday cagirilacak 5000. Siralamaya girmek cok zor bu puanla. Kendi adima konustum guy icin. Sizin hedeflerinizi bilemem tabiki.
-
Muhasebe 28
Maliye 31
Hukuk 33
İktisat 25
Gk gy 80 net tahmini kaç gelir acaba . Ayrıca sınava çok zor diyen arkadaşlar bu işleri geçelim . Sınav gayet kolaydı . Yapan yaptı . -
@fatos çalışma tarzında bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum . Denemelerde 150 yapman birseyi degistirmez. Konu tekrarını ezberini geliştir . Özellikle maliye ve hukuk sağlam çalış sürekli tekrar ezber . İnan 85 garanti görürsün .
-
@bybredd hocam net bilmiyorum demekki biseyler biliyorum ama net degil bundan sanirim bi türlü cozemedim olayi baskasi anlatsa dalga gecerim ama iste malesef.
-
@rrrsss1610 biseyleri kaçırdık hocam yas oldu 27 cok uzgunum
-
@fatos ahhahahaaaaa bende sizin durumunuzdayım nerde hata olduğunu bi türlü bulamadım
-
@fatos ben bu sene mezun oldum. Çok üzülüyorum yıllarca emek verenlere, yanlış anlamayin insallah bi an evvel hayırlı bi işe girersiniz en yakın zamanda.
-
@fatos bence sizin olay şöyle hocam. Aslında biliyorsunuz . Fakat osym soruları olunca acaba degil mi acaba yanlış mı acaba başka mi düşünmem.gerek diye sınavda kafa karışıklığı yaşıyorsunuz . Çünkü bende geçen sene sınava girdiğim de çok çalıştım ama düşük aldım 74 puan gelmişti. Nerede yanlis yapıyorum diye düşündüm hep. Bu sene anladım ki biliyorsan düz düşüneceksin kafanı diğer şıklarla kurcalamadan emin olacaksın . Sorunun altında bir hinlik aramak yerine bildiğini yapıp geçeceksin .
-
@Su28A hatırlıyorum hocam sizi bu sene iyi yaptınız sanirim sevindim sizin adiniza
-
@bybredd hocam eğer bu sınava kolay diyorsanız demkki biz bu işi bilmiyoruz su sınavı kolay diyen idari hakimlik kaymakmalikta rahat 90 üstü yapması lazım çünkü onların iktisati daha kolay birtek kanun okucan onuda bu sınava kolay diyerek zaten halledersiniz yani siz bu yollarda surunmeyin gidin kaymakam idari hakim olun
-
@fatos geçen seneye göre yüksek geldi netim ama yinede puan olarak 85+ üstü göremeyeceğiz . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@bybredd Hocam yanlış anlamayın bende 111 net yaptım ama bu sınava kolay demek ne bileyim kaç yıldır bu işin içindeyiz. Geçen yıl bu yıla göre bariz daha kolaydı