NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
arkadaşlar merhaba , alan 109 net gkgy 50 nete kaç puan gelir ?
-
geçmiş yıl sorularını görmesek kolay diyeceğiz. sınava ilk defa girdim;
hukuk: 37.5
iktisat: 30
maliye: 27.5
muhasebe: 201 senedir sıkı bir çalışma yürüttüm. maliye hayal kırıklığı oldu benim için. 32-33ler havada uçuşuyor, şaşırdım doğrusu.
genel kültür 37.5 net genel yeteneği hatırlamıyorum. burası da kötü geldiği için istediğim puanı alamayacağımı sanıyorum.
87-88 civarı gelirse memnun olurum ancak hedefim 90+ idi. 70+ yds ile bu netler işe yarar mı, hangi kurumda yarar bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
@covanni seni sinavdan sonra aramadilar mi baskan, gel kurum seç felan diye
-
@varol Albert Einstein larla yarisiyoruzda haberimiz yok hocam yol yakınken bırakalım
-
@adanali01 sen 115+ net yaparsin ama kuruma 85 net yerleşir
-
Arkdaşlarım sınav son iki yıla göre net zordu hukuk hariç hukuk 18 19 20 de yakın ayarda son yıllarda en zor sınav 2017 idi onun hukuğu buna göre zordu diğerleri kolaydı hepsine belli bi çalışmayla girdik sorularu da gördğk muhasebe de smmm staj sınavı gibiydi maliyet muh hep, iktisat ztn son dörtlüsü ztn dehşetül vahşet
-
@adanali01 katılıyorum söylediklerinize sonuna kadar. Geçen seneden 84 puanı olan biri olarak karşılaştırma yapacak olursam bu sene sınav orta seviye zorluktaydi .Muhasebede 8 tane ileri düzey soru vardı demiş Alican hoca . 20 net yapınca kolay diyorlar . İlk senesinde olup 120 net yaptım veya 110 net yaptım gibi paylaşımlar bir ego göstergesi olabilir mi diye düşünmüyor değilim bazen . Sınav orta zorluktaydi . Kolay değildi . Çalışıp çalışıp neden olmadi diye üzülmesin çoğu arkadaş . Sınav anı çok farklı . Ve iktisatta iki seçenek arasında kalınan sorular vardı benim için . Keşke sadece puan almakla iş bitseydi .
-
@Cemre33 bu böyleyse guy da 100 den 95 doğru aşağısına düşmez
-
@adanali01 evet kurum sınavları artık şampiyonlar ligi . İl göçte bunu gördük zaten .
-
@Cemre33 hocam ilgoc yine bilmediğimiz hanı kamu yönetimi felan vardı bu hem bildiğimiz konular hem kpss den daha kolay bide 90 aşağısı artık ayağı sallantıda
-
@adanali01 o degilde il göç bi ise yaradi ha, 3 5 fazladan soru isaretledik kamudan. Peki bi ise yaradimi hayir. Kapaniş
-
116 net alan gk gy 63 net ne gelir acaba?
Teşekkürler.. -
@adanali01 bizde ayağımızı sağlama aliriz
-
@muallakta_kalan hocam gkgy 81 net alan 119,75 nete kaç gelir p48
-
@Cemre33 hocam gkgy 81 net alan 119,75 nete ne gelir
-
@müfettiş puan hesaplama siteleri var.oraya yazabilirsiniz
-
@Cemre33 teşekkürler cevabınız için
-
@covanni yds isteyen kurumlarda puanlar çok düşük kapatıyor. bu netler seni 90 üzerine atar o konuda hiç şüphen olmasın. 5-10 kişilik alımlar dışında istediğin her yere yeter bu puan
-
Gy gk 55-60 net, alan 104&105 net guy dışında diğer ilanlarda iş yapar mı bu netler.(H31,Ma31,İ18,Mu24)
-
@bytheodoras hocam uluslararası ilişkilerı nerden çalıştın .ben piyasada doğru düzgün bir kitap bulamadım