NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
@covanni benim puan 88 yds 72 .Ankara ilanında sadece 1 sınava girdim .Hiç de yükseklere felan atmıyor .Ayrıca yds isteyen kurumlar 10 kişiden fazla almıyor .Ha dersen ki ben her türlü müfettişlik ,gezilecek ise razıyım o zaman bazı bakanlıklar açıyor .4 yıldır yds var ben de en son geçen yıl da aldım .80 in altına inen ilan görmedim .Nerdeymis bu ilanlar bilmiyorum. Hocam artık sistem eskisi gibi değil .çoğu kişinin hem yds hem puan var .En bildiğim geçen yil sözlü mülakatla ab uzman yardımcısı aldılar şampiyonlar ligi gibiydi .200 kişi vardı listede . yds 90 80 ,kpss 85 90 .
-
@varol, içinde söyledi: NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
@adanali01 sen 115+ net yaparsin ama kuruma 85 net yerleşir
-
İktisat 26. Soru sermaye piyasası aracıdır sorusunda 2 doğru cevap yok mudur? Hisse senedi ve Varlığa dayalı menkul kıymet sermaye piyasası aracıdır. Bu soruya itiraz edecek olan var mı?
-
@SonMaliyeci ben etmeyi düşünüyorum
-
Hocam düzgün kaynak derken, iktisat maliye gibi derli toplu kaynak yok evet. Çeşitli okul ders kitaplarından faydalandım. Siyasi tarih için Fahir hocanın 19 ve 20. Yüzyıl. Türk dış politikası okul ders notları. Uluslararası örgütler için AÖFnin PDF kitabı. Uluslararası hukuk Hüseyin Pazarcının kitabını baştan sona özetledim ve üç dört sefer okudum özeti çok faydalı oldu. Güncel sorunlar için gündem ve teorileri de özet kaynaklardan hallettim. AB ile ilgili sorular zaten klasik okuldaki AB dersleri ile ilgiliydi. Aslında bölümü adam akıllı bitiren birinin yapamayacağı soru yok gibiydi sınavda. Ben bazı ufak tefek şeyleri unuttuğum için kaçırdım bazı soruları.
-
Bir de çıkmış soruların hepsini detaylı inceleyerek çözün. Hangi dersten hangi kalıptan soru geliyor iyi anlayın. Örneğin, teorilerde, temsilciler, anahtar kavramlar, birer cümlelik temel fikirler gibi.
-
Tahmini olarak 90-100 ,100-110 ve 110 +. Olarak düşünürsek acaba hangi puan Aralık’ları çıkar tahmini olarak tahmininiz var mı arkadaşlar 110 üstü yani 112 netler 90 ı görebilir mi 74 gk gy neti ile geçen 2 seneki sınavlara nazaran soruyorum
-
@Hayaller71, içinde söyledi: NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
@SonMaliyeci ben etmeyi düşünüyorum
Hocalara danışan oldu mu ? Eğer onlar da hata olduğu yonundeyse savunma onların savunma yazmaları daha etkili olur diye düşünüyorum
-
Acun abi ben Almanya'dan geliyomm. 159.50 alan , 119.25 gkgy. Sayıştay bide kaymakamlık istiyomm. Olmazsa hakimlik savcılık gelir mi?
-
Hisse senedi sorusu büyük ihtimal iptal olur. Biz doğru yaptık ya yedirmezler:)
-
Hukuk=32.5
Iktisat=33.75
Maliye=30.25
Muhasebe=25.5P3 ancak 70 i geçer. Acaba kaç gelir?
Bu net sayısından -1 de gelebilir. -
Bir gün yine 120 net yapıyorum
![alt metni]()
-
@Keynesin-Faizi yap hocam yapan yapıyor sende yap ..
-
Yapan gerçekten yapıyor arkadaşlar.Birileri 110 net 120 net yapıyor Yapamayan da burada dalga geçiyor. Siz yapamıyorsunuz diye kimse yapamayacak diye bir kaide yok. Ben de yapamadım ancak birileri yaptı yani. Bunu dalga konusu haline getirmenin bir manası yok bence. Her sınavdan sonra yüksek net bekliyorum diyenlerin kaderidir dalga geçilmesi. Onlar yüksek puan alır yollarına devam ederler. Dalga geçenler bir sonraki yılı beklerler yeni birileri ile dalga geçmek için. O nedenle dalga geçenler hep sabittir dalga geçilenler hep değişir. Saygılar , hayırlı sonuçlar olsun inşallah.
-
@keynesinvarisi evet kardeşim geçen yıl 115 netim vardi,bu yıl arttırdım.Malum alim yok ,normal bence ..
-
gecen seneden yuksek alanlarin bu sene daha yuksek almasi durumunda siralamaya yine hemen hemen ayni kisiler girmis olucak bu durumda kurum sinavlari taban puanlari duser mi acaba ?
-
Hukuk: 36 net
İktisat : 29.75 net
Maliye : 30.75
Muhasebe : 28.75Gk: 65 civarı
-
@muzgor 110lu netlerin bu sene 90i görmesi çok zor bence
-
@Hayaller71 85 ancak gelir hocam
-
32 hukuk 26 ceko 40 gkgy p40 tahminen kac gelir?