NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
@strtmn Hocam siz niye gerginsiniz bu kadar ?
-
@keynesinvarisi 110 yapmak için 2-3 yıl çalıştım. Neden bu kadar geri zekaliyim diye sitemim.
Başka bişi yok. Vicdanen müsterih olmak dışında Allah'ın takdiri deyip, kapatalım. -
@strtmn Estağfurullah hocam önemli olan 110 yapmak tebrik ederim.
-
@rabia89 112 nete 85 biraz düşük olmaz mı
-
@muzgor hocam söylenenlere bakılırsa 85 bile fazla gibi duruyor maşallah kimse ağzını 100den aşağı açmıyor
-
@underwood biraz sakin olun isterseniz polemik oluşturmaya çalışmaktan vazgeçin artık işi iyice çığırından çıkartmaya başladınız ben tecrübeli arkadaşların bilgisinden tecrübelerinden faydalanmak istedim biraz yerinizde sakince oturun bu nedir ya herkes herkesi alaya almaya çalışıyor forumun amacı bu olmasa gerek
-
herkes çok gergin hocam @müfettiş
-
Arkadaşlar samimi şekilde puan tahmini yapabilir misiniz rica etsem?
Hukuk: 34
İktisat: 27,5
Maliye: 33,25
Muhasebe: 24,75
Alan Toplam: 119,5
GkGy: 65
Ayrıca vmy sınavına kalma şansım var mı sizce? -
@KamuAdayı hocam bence hiç sansin yok
-
@KamuAdayı ne yapacaksın bizim tahminlerinizi
-
2 yıldır takip ederim forumu. sonuçlar açıklanınca 130 lar 140 lar çıkacak ortaya.
-
@Hasso
qeqo musun sen genç adam -
zengin düşmanlığı gibi başarı düşmanlığı da bizim toplumda. adam 120 net yapmış helal olsun diyeceğinize saldırıyorsunuz. 90 net yaptığını yazana kimse bir şey demiyor. içsel sorunlarınızı kendi içinizde halledin kompleksli olduğunuz buradan belli oluyor. aynı nete 85 diyen de var 90 da. e haliyle insan merak edip soruyor tecrübelilere. 85-90 farkını anlatmama gerek yok sanıyorum.
inşallah bu tiplerle aynı kurumda çalışmayız.
-
@covanni
Kesinlikle katılıyorum size. Sınava bu sene hazırlandım daha önce girmedim. Giren tecrübeli arkadaşların puan tahminlerini alayım diye foruma üye oldum ama ne garip insanlar var gerçekten Amacımız kafamızda bir fikir oluşması ve diğer sınavlara ona göre hazırlık yapmak. Son temenninize kesinlikle katılıyorum, umarım aynı kurumda olmayız. Tabi bunun için önce göreve başlamamız gerek -
@covanni yazdıklarına %100 katılıyorum hocam. geçen seneki başlık, bu başlığa göre daha kaliteliydi. İnsanlar burada netlerini yazmış, aşağı yukarı kaç puan alırım diye soru soruyor; saçma sapan tepkiler geliyor. Bir kurumda çaışmaya başladım, göreve başlamadan önce başvuru yaptığım için öylesine girdim bu sınava. Geçen sene ilk girişimdi, p48 puanım 89,32 idi. Gk/gy'den toplam 68,25 net, alanda ise toplam 118 net yaptım. Bu sene gk/gy 70 net civarında, alanda ise 127,5 netim var. Bunu yazmak neden kötüleniyor, anlamadım cidden.
-
@KamuAdayı benim de 116 net, gkgy 80 net, bende 2019 mezunuyum, bu sene ciddi olarak hazırlandım. Ha kolay bir sınav mıydı, değildi kesinlikle. Ama demekki bir şekilde aklımda kalmış ki bu netler geliyor aşağı yukarı. Yanılma payımı, hatırlayamadığım ya da yanlış hatırladığım vs.çıkarsam dahi yine elimde kalıyor bayağı net. Kendi adıma puan motorları güven oluşturmadığı için önceden de sınava girmiş tecrübeli arkadaşlardan fikir sorayım dedim ki çok konuda yazmışlığım vardır burada. Sanki 130 net yapsak bile atanma garantimiz mi var, maksat bilgi alışverişi niye bu kadar sorun oluyor anlamıyorum.
-
@MiraKar ben şahsım adıma deyim hocam masumca şu nete ne kadar gelir mevzusunda bişey yok ama tepkide bulunanların çoğu bence yaptığı netin arkasına sığınarak bi kuruma yerleştimde girdim 1 ay çalıştım girdim öylsine girdim şu kadar yaptım diyenlere yahu istersen 160 yap giridğin kurumu çalıştığın zamanı bastıra bastıra niye yazarsin ki doymuyor bir türlü egoları
-
Hocalarım hepimize öncelikle geçmiş olsun grupta arkadaşlarımız iyi niyetle netlerini ve az çok tecrübeli arkadaslardan yorumlarını alarak bir nebze önündeki resmi görmeye çalışıyor benim gibi
Tahmini olarak 53 gkgy ve 104 alan netim var sizce vmy için bir şansım var mıdır geri dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler
-
Arkadaşlar baştan başlayalım yeni bir isim altında herkes netlerini yazsın tecrübeli arkadaşlar isterse yeni arkadaşlar için yorumlasın aşağı yukarı 2020 için netler hakında da bilgi sahibi oluruz neti yazmak istemeyen veya olumsuz eleştiri yapanlar burda takılmaya devam etsin
-
@çiçek katılıyorum