NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
KPSS 2019;
Genel Kültür 37,5
Genel Yetenek 35,5
Toplam 73 Net P1 - 81,39Hukuk 35
İktisat 29,75
Maliye 22,5
Muhasebe 33
Toplam 120,25 Net P43 - 93,01Karşılaştırma yapabilmeniz ve sonuçlarınıza dair 3 aşağı 5 yukarı kafanızda bir puan aralığı oluşturmanıza yardımcı olur. Ancak şunu belirtmek gerekir ki; standart sapma sebebiyle aynı dönemde net bazında benzer rakamlara ulaşanlardan puanı daha iyi ve daha kötü olanlar mevcut. Bir de 2020 sınavına girmediğim için ben değerlendirmiyorum ama geçen yılki sınava göre muhakkak farklılıklar olacaktır.
Sonuçlar açıklanana kadar da yaptığınız netler üzerinden ne ben ne de bir başkası nokta atışı tahmin yapamayacaktır, siz de bunu göz önünde bulundurarak puan tahminlerinizi +1,5 -1,5 olarak değerlendirin.
KPSS'nin yanı sıra gerek yazılı gerek sözlü kurum sınavlarına katılabilmenizi sağlayan bir diğer önemli faktör yabancı dil. 2019 KPSS sonrası ilanların yarısına yakını ya +70 YDS şartlı ya da kurum sınavında yabancı dil içerecek şekilde geldi, bu noktada ben +70 YDS puanımın gerçekten çok katkısını gördüm; eğer yapabiliyorsanız siz de YDS eklemeye çalışın. -
@iktisatci-hanim geçen sene 51 gy gk neti ve 102 alan netine 84 puan geldi. 85 puan gelir size de tahminen.
-
@Averroes, içinde söyledi: NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
3
Genel Yetenek 37,5
Genel Kültür 35,5
P48 - 93,01 -
@lostfreedom hocam hangi ders agirlikliydi netiniz sanki netten yuksek gelmis puan standarttan olsa gerek
-
@lostfreedom hocam bir yalnışınız olmasın
-
@mahalkme muhasebe ve iktisatta 29 net yaptım onun etkisi olabilir. Geçen sene onların sapması yüksekti.
-
@lostfreedom hocam inşallah sizin gibi olur muhasebe iyi benimde
-
@çiçek hayır hocam. Sapmadan kaynaklı yüksek puanlar gelebiliyor. Geçen sene aynı neti yapan ama muhasebede düşük yapanlar benden düşük aldı. Hukuk 32 33 netten ziyade muhasebe 25 üstü sapmadan dolayı iyi puan getiriyor. Bu sene de muhasebe zordu 20 net üstü yapan iyi puan alır. Diğerleri 25 net civarında ise.
-
@iktisatci-hanim inşallah hocam. Bu sene muhasebe zordu 25 net civarında yaptıysanız ve diğerleri de ortalama ise iyi puanlar gelir.
-
Bu sene maliyenin sapmasi nasil olur sizce hocam
-
@mahalkme maliye geçen seneye göre kolaydı ama 25 net üstü iş görür. Seçici 7-8 soru vardı yine. Bu sene bir tek hukuk iyi puan getirmez. Geçen sene olduğu gibi. Tabi 32 33 net ve üstü yoksa.
-
@lostfreedom hocam maliye 24.25 hukuk 31 getrmezmi hic sapma
-
@lostfreedom anladım hocam haklısınız böyle düşünmemiştim
-
@mahalkme getirir hocam iyi netler yapmışsınız. Muhasebe ve iktisatla da desteklediyseniz iyi puanlar gelir.
-
@lostfreedom benımde 101 net ve 84 puandı ama muhasebe düşüktü muhasebe kaç netiniz vardı hocam
-
@gencbiraday 29 netti hocam.
-
@lostfreedom hocam hukuk 27 iktisat 20 maliye 27 muhasebe 35 iktisatta keşke işaretlemeseydim dedim
-
Arkadaşlar merhaba. Hukuk 26 Muhasebe 21 Maliye 20 İktisat 20 GY-GK 55-60 net arası. p48 puanımın 80 gelme olasılığı nedir?
Sizlerin netlerine göre düşük baya 80 YDS puanım olduğu için bir ihtimal kurum sınavlarına kalır mıyım derdindeyim -
@burakkcbn hocam her türlü gelir
-
benimde hukuk 30 maliye 31 iktisat 18 muhasebe 22-23 arası tahminen kaç puan gelir arkadaşlar.