NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
2.5 yıldır çalışıyorum.Gelen netlerim fena değil derken forumda 110 120 netleri görünce kendime acaba farklı bir sınava mı çalıştım ben dedim Yüksek yapan arkadaşları kutlarım,sınav esnasında da sınavın ölçücü olmadığı kanaatine varmıştım. Umarım emek veren herkesin karşılığını aldığı bir dönem olur
-
@adanali01 2018 76 nete nasıl 77 geldi ya? bir yakınım 96 netle 78 zor yaptı. he gk gy si yuksekse bilemem
-
benim kanaatimce 100 nete(alan) kadar 70 ler yıgılacak 100 neti aşan 80 üstü puanlara cıkacak. su an 2018 yasıyoruz. gk gy si iyi olanları tenzih ediyorum.
-
@lostfreedom ego kasmayan ,güzel bir yorum .teşekkür ederim kendi adıma . Bu serücte o kadar egolu kisiler var ki güzel yorum yapan görünce teşekkür etmek istedim .
-
@keynesyenizm hocam atin numaranizi atim sonucumu ozelden
-
@keynesyenizm gy gk 62 yada 63 netti
-
@Hayaller71 haklı olabilirsiniz belki de ama size katılmıyorum. Bu sene geçen seneden ya bu sene ne kolaydi ya diyebileceğim bi sinav değildi. Hatta bi tık zordu diyebilirim. Ki.bu sene 2020ye ilk defa hazırlanan çok kişi var hepsi ters köşe oldu(istisnalar hariç). Çoğu 80 90 net bandında. Sonuç olarak geven seneyle aşağı yukarı aynı meti yapan-1 +1 ayni puanı alır.
-
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz.
Ailem sürekli iş diye baskı yapıyor
Hukuk 26
Maliye 27
İktisat 22
Muhasebe 11 12
Gy 18 gk 39
P48:? Kaç gelir acaba?Ailemi azda olsa dinginleyecek bir puan gelir mi?kuruma şansım kalır mı
Şimdiden sağolun.Aileler olunca sıkıntı...:/ -
@Cemre33 asıl ben teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. burada hepimiz kader ortağıyız. birbirimizi kırmadan bilgimiz dahilinde yorumlar yaparak bu süreci güzel bir şekilde atlatırız inşallah.
-
Bu sene puanlar yine düşecek mi ?
Yada aynı mı olur -
Kpss'ye ilk defa girdim
Alan netim 121
Gy-gk vasat 55 net gelir mi bilemiyorum . Sizce puanimi ne kadar geri ceker ? Kac gelir tecrubeli biri yardimci olursa cok sevinirim -
@İbemodigliani en kötü ihtimal GUY sınavına girecek puanı alırsın bu netler ile
-
@adanali01 hocam bana kendinizi kanıtlamak zorunda degilsiniz. ben burada tartısmak için bulunmuyorum.
-
@cnkn hocam bir tahmininiz var mı?
-
@keynesyenizm sallıyorsun
-
Bama 3 asagi 5 yukarı gecen seneki gibi olur puanlar gibi geliyo alican hoca muhasebe netinize +5 koyarak geceb seneye denkleyip hesaplayin dedi yanlış anlamadıysam
-
@fatos soruları görüp mü söylemiş yoksa öğrencilerin dediklerine göre mi
-
@Hayaller71 gördü hocam sorular açıklanınca söyledi
-
@fatos o nasıl olıyor hocam bu sene yaptığımız nete +5 mi eklicez muhasebeye ?
-
@gencbiraday evet hocam alican hoca öyle tahmin etti 8 ileri duzey soru var dedi normalde geceb senelerde 2 oluyomjs veya 3