NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
alican hocanın bahsettiği bu sene farklı soru tarzı ve ileri düzey soru sayısı daha fazlaydı o yüzden aynı muhasebe puanı geçen seneye göre 3-5 daha az netle alınabilir. standart sapma olayı da var arkadaşlar o yüzden çok takılmayın puan hesaplamaya. açıklanacak illaki. önünüzdeki sınavlara odaklanın.
-
@İbemodigliani 75-78 aralığında puan gelebilir. sıralamada ilk 15000 içinde olursunuz muhtemelen. guy 1000 kişilik alım için 20 katı çağıracak, il tercihlerinizi iyi yapmanız gerek. 2019'da sınava katılan sayısı da düşük olduğundan 2019 puanını kullanacak kişiler de çok olmaz. sınava rahatça katılabileceğinizi düşünüyorum.
-
@cnkn hocam 5 kati cagrilacak guy a büyük ihtimal
-
@fatos anladım hocam geçen seneki maliye bu sene muhasebeye vurdu diyebiliriz ozaman
-
@adanali01 geçtiğimiz aylarda bakanlığın duyurularından 5 il tercihi 20 kat aday olarak ilana gidileceği yazıyordu. tekrar değiştiyse bilemiyorum.
-
Sinavdan once 90 alirim derdim sinavdan sonra acaba 80 alabilir miyim diyorum stresten bildigim sorulari yanlis yapmisim.kendimi salak gibi hissettim o kadar da calismistim . Umarim emek veren herkes istedigi puani alir.kaygi stres insana kaybettiriyo mus. Yas 32 yolun sinirindayim. Hala sonuclar aciklanana kadar kaygi icindeyim .
-
@cnkn hocam 20 kat yaziyo il 5 tercih 20 kat yazili yaziyo
-
@mrvguy kaç net bekliyorsunuz acaba gkgy ve alandan
-
@mrvguy önünüzde 3 yıl daha var siz moralinizi bozmayın 1 senede bile atananlar var azimle devam insallah
-
@İbemodigliani hocam 77-78 puan gelir hocam bu da guy ve defterdarlık için yeterli olur.
-
@mrvguy Hocam orda bakanlık isterse uygulayacak zaten 20 kat öncesinde de vardı o yüzden sadece az alim gelirse onu uygulayacaklar şuan yine 5 kati
-
@adanali01 ama yine 76 77 ler kesin düşer guy
-
Gk gy de bir eşik var, o eşiği asamayinca olan kime oluyor? O güzelim alan netlerine oluyor. Ne kadar da üzücü
-
@cnkn hocam 75 78 e siralama daha iyi olmzmi.bide 74nete okdar gelirmi
-
@gencbiraday hocam valla bilemiyorum kamu bankasinda istifami bile verdim bu sinav icin.ama bekledigim gibi olmadi
-
@adanali01 onceki yonetmeligi bilmiyorum hocam anladim .5 kat 5 il tecihi diyebiliriz o zaman
-
@mrvguy hocam peki vmy için kesin bir bilgi var mı bu konuda 5 kat gibi
-
Acaba gy gk etkisi ne kadar oluyo diyelim ki gy gk 55 net 80 alanla gy gk 70 net alan ayni puanı nasil etkiler
-
@fatos her 10 gy gk neti alanda 1 puan artı veya eksi çıkmasını sağlıyor. 55 net gy gk 80 alan ile 75 aldı diyelim, 70 gy gk neti 80 alan neti ile 76.5-77 arası olur. takriben böyle oluyor gözlemlerime göre.
-
@lostfreedom bence her 5gkgy neti 1alan netine denk. Gkgy nin katkısı daha fazla.