NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
2019 da 69.5 gkgy neti
29.75 hukuk
26.50 iktisat
25.5 muhasebe
17.25 maliye toplam 99 alan netine p48 84.98 gelmişti bu sene bu netlere daha düşük gelir tahminim -
@lostfreedom hocam benim bu sene maliye 31 muhasebe 22-23 civarı toplamda 100-101 net var sizce kaç puan gelir
-
@Hayaller71 hocam bence aynı gelir 2018 de bile sinav bundan kolaydı 76 nete 77 puan gelmişti herkes bundan daha kolay diyordu
-
@Hayaller71 sizin idari hakimlik oldumu hocam
-
@adanali01 mülakata aldinizmi yani
-
@adanali01 aciklanmadi daha kardeşim
-
@adanali01 valla kolaylik zorluk gorecilide benim gördüğüm herkesin yuksek yaptığı yığılma 100 110 arasi olur gibi 120 net ve ustu yapan o kadar kisi bar mı bilmiyorum
-
@lostfreedom hocam oralar pek iyi deil yani toplam 79 netim var utaniom burda bu neti soylemeye vala.sizce kac gelir gk gy 70 puana
-
@adanali01 hocam cidden 77nete o puanmi geldi ya ben 79nete 72 filan gekir diyorum ama .agziniz ne guzel konusuo
-
@Hayaller71 yığılma öyle görünüyor ama iyi olan yazıp merak ediyor kötü olan yazmıyor suan yani suan yüksekleri görmemizin sebebi bundan dolayı diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkımzda inşallah
-
@mahalkme hocam ayniyi! Valla bende utandim sormaya en azindan guy gorurmuyuz calistim emekte verdim ama olmayinca olmuyo aha bu kadar oluyo allahtan gy gk birqz iyi o belki bizi kurtarır
-
@mahalkme hocam geçen sene 62 63 nete 72 puan geldi ve her türlü iddaya girerim geçen sene daha kollaydı bu sene sadece giren sayisi fazla oldgu icin hani sıralama değişir ama 2018 2019 de 79 kac geldiyse yine puan aynı gelir
-
@adanali01 gy gk netini biliyomusunuz 72 alanın
-
@adanali01 hocam insallah ya vala morelm duzeldi biraz
-
@fatos hocam demi insan utanioama olan bu napalim
-
@fatos 55 hocam
-
@adanali01 gy gk cok etkiliyo hicam benim geceb sene 77 alan netim vardi yine gy gk 40 45 arasi netti puan olrak 66 di p48 73 gelmişti ondan sordum bu sene sadece gy gk netimi yukseltebilmisim 30 net kadar bakalim kac puan olacak
-
@fatos doğrudur hocam zaten gy gk yüzde 20 etkilesede tınlamasakta etkisi çok büyük
-
Çok cevap geldiği için toplu mesaj yazmak istiyorum. Bu seneki sınavda bir tek maliye geçen seneye göre kolaydı. Hukuk geçen sene ile aynı, iktisat bir tık daha zor, muhasebe ise çok daha zordu. Yani 2 dersi kasmışlar, birini aynı bırakmışlar, birini de geçen seneki gibi insafsızca sormayıo daha makul sormuşlar. Bu sene geçen seneye göre daha düşük puanlar geleceğini sanmam aynı netlere. Sapma etkisiyle daha yüksek bile gelebilir. Ama sapma kesinlikle önce muhasebe sonra da iktisatta kendisini gösterir. Çok iyi maliye veya hukuk yapıp diğerlerini düşük yaptığı halde geçen seneye göre düşük alma durumu olursa sapmadan kaynaklıdır. Muhasebe ve iktisatta belirli bir netin üstüne çıkan iyi puanlar alır. Düşük net yapanlar üzülmesin. Forumdaki arkadaşlar derece yapacak arkadaşlardan oluşuyor genelde o yüzden buradaki yüksek netleri görünce moralinizi bozmayın. Türkiye geneli önemli esasen. Herkese hayırlı forumlar.
-
@adanali01 cok cok buyuk hocam dediğim gibi 40 45 arasi gy gk alan 77 nete 73 geldi normalde 55 veya 60 net olsa 75 veya 76 olurdu tahminimce bu seneyi ongoremiyorum