NETLER VE PUAN TAHMİNLERİ
-
Arkadaşlar alan netim 88 bir işe yarar mı sizce
-
Acaba 1. Kaç net yaptı
-
@grwvh üç aşağı beş yukarı 10'a yakın. Doğru söylüyor @lostfreedom kardeş. 8-10 arası gibi bir şey. Yıldan yıla duruma göre de değişebilir tabii. Orasını tam olarak bilemiyorum.
-
@grwvh olabilir hocam. zaten net söylemek güç. sınavın zorluğuna ve sapmasına göre değişkenlik gösterebilir. ben sadece gördüğüm sonuçlardan yürüyerek bir varsayımda bulundum.
-
p3 70 işletme 21d 9y kaç puan gelir p24
-
Gecen sene kamu yönetimi veya uluslararası ilişkiler puan türlerinden 87 üzeri alan arkadaşlar netlerini paylaşabilir mi acaba
-
https://twitter.com/muratguzelli/status/1307005230740107269 arkadaşlar Murat hoca böyle bir etkinlik başlatmış. Malum hepimizin mağdur olduğu bir konu diğer meslek grupları gibi tepkimizi ortaya koymakta fayda var. Twitter kullananlar destek verebilir tweete.
-
@bahtsızbedevii yarar tabii guy rahat gelir
-
@Khazad-Dum öğretmenler çok çabaladı ve hakkını aldı kimseye kpss puanının 1 puan yükseği düşüğü mulakat puanı verilemiyor ama malesef ıibfliler olarak sesimiz çok cılız çıkıyor hakkımızı alamıyoruz
-
@churcill herkes aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın modunda olduğundan böyle devam edecek anlaşılan en azından bir miktar da olsa azaltılsa bu işler yararımıza olur...
-
@sedatinho çok sağolun hocam cevap verdiğiniz için. İnşallah dediğiniz gibi olur
-
@Khazad-Dum şöyle bir problem de var ki mevzu öğretmenler veya doktorlar olunca kamuoyu desteği çok kuvvetli olurken iibfyi gören toz oluyor haliyle ses getirmiyor etkinlikler getirse bile çoğu insanın umrunda değil iibf okuyana her şey reva anlayışı var sonumuz hayrolsun
-
güvenilir puan hesaplama sistemi önerirmisiniz alan için
-
@slh20 geçen sene p3 66 işletme 18d 7y iken 77.35 gelmişti
-
Eger mulakat sistemi duzeltilmez ise aldigimiz 80 ustu puanlarin bir anlami yok . Hergun etkinlik yapilmali her gun baski kurulmali. Yeter mulakattan cektigimiz ya .
-
Hukuk 17
İktisat 15
Muhasebe 25
Maliye 23
Arkadaşlar bunlara tahmini kaç puan gelir.muhasebe çok zordu standart sapmadan dolayı yükselmesi lazım değilmi
Ve guy gelirmi bu puanlara 2018 yılında çoğunluk en fazla 74 75 le kapatmış -
@mali-sömürü 2017 puaniyla alindi o dustugu sene . Bu sene 2020 2019 puanlari gecerli olacak . Allahtan umit kesilmez ama guy gelme ihtimali dusuk o puanlara dostum. Bekle bir aciklansin ama tahminimce alacagin puan 74 75 76 arasi birsey olur gibi
-
@bybredd peki muhasebede katsayı yükselirmi ve 5 il muhabbeti puanları nasıl etkiler acaba
-
@mali-sömürü 5 il tabanları yükseltir. 70 puana şu il bu il dönemi kapanmış olur. 75 ustu puanlarda bana gore ciddi ihtimaliniz var guy icin.
-
@EsTerGon-Kalesi peki sizce 4 ders içinde katsayısı en yüksek ders hangisi olur