17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
1950 yılında kurulan ''Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'' ............ desteği ile .......... kesimini desteklemek için kurulmuştur.
-
Calismalar nasil gidiyor dostlar. Az bir zaman kaldi 100 cok guzel bir rakam o yuzden iyi odaklanin insallab forumumuz en az 5 tane mulki idari amir cikarsin. En az sizler kadar heyecanla bekliyoruz biz de
-
@mülkiyeli KİT mi
-
@paretowilfredo inşallah bir de ben merak ediyorum açık uçlu soru korkutuyor en küçük detayı çok net bilmek gerekir allah kolaylık versin tüm arkadaşlara
-
Türkiye'de kısa dönemde sınai ürün ihracatını artırmanın en önemli yöntemi ......dur.
-
Türkiye'de 1970 yılında yaşanan ekonomik krizin temel nedeni ......dir.
-
@mülkiyeli Kısa dönemde devalüasyon iş görebilir. 70 ylında ise opecin petrol kısıtlamasına gitmesi olabilir.
-
develüasyon , 1970 krizinin nedeni dış açık.
-
@mülkiyeli 73 müydü petrol krizi. ama ben 70 leride etkiledi diye okumuştum ondan demiştim.
-
@kozexpo evet anladım
-
@mülkiyeli evet 73'tü opec krizi
-
üçüncü beş yıllık kalkınma planın döneminde yabancı sermayenin en fazla yatırım yaptığı alan.....dır
-
@mülkiyeli 1950 yılında kurulan ''Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'' ............ desteği ile .......... kesimini desteklemek için kurulmuştur.
Dünya bankasının desteği ile özel kesimi desteklemek amacıyla kuruldu. -
tebrikler, benden bu kadar.Sınavın sonucunu büyük oranda iktisat,inkılap tarihi,türkiye ekonomisi ve insan hakları hukuku belirliyor.İdare ve anayasa temel konular olduğu için bir iki soru dışında standart sapmayı çok etkilemiyor.Bu gireceğim 3.sınav olacak, kazanırsamda 3.mülakatım.Size tavsiyem son dakikaya kadar çalışmanız. Belki bana güleceksiniz ama bu sınav için daha zaman var vageçmeyin.En önemli hususlardan biride sınav gecesi heyecandan uyuyamamazlık yapmayın, uyku eksikliği doğru bildiğiniz şeyi size yanlış yaptırır.Ankarada ikamet etmeyenler için bu bir handikap(thünen rantı gibi ) bu sorunu aşmak içinde gerekli tebriri almanızı öneririm.SINAVA GİRECEK HERKESE BAŞARILAR.ALLAHA EMANET OLUN
-
@mülkiyeli çok sağol kardeşim . başarılar sanada
-
@mülkiyeli 7 yıl
-
@mülkiyeli taşıt araçları
-
@mülkiyeli kaynak tahsisi temin etmek
-
Merak ediyorum Türkçe ye nasıl çalışıyorsunuz acaba arkadaşlar ?
-
@Rawls lisedeki dershane notlarından çalışıyorum ben :)) sağlam not tutmuştum o zamanlar. Anlatım bozukluğuna iyi çalışmanızı öneririm birde noktalama işaretleri.