17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Oooo baslik coşmuş.
GAP idaresi baskan ve yardimcilari..........taraf. atanir.
Günümüzde bakanliklardan .............ve.............bakanliginin bölgesel örgutlenmeleri vardir.
Kaymakamlar ancak.............alaninda duzenleyici islemler, genelgeler cikarirlar.
Osmanlida moratoryum yili........
Tr de bu tarih.......... -
@davetsiz başbakan-kalkınma ve ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlıkları-zabıta alanında-1875-1958
-
@mülkiyeli tebrikler
-
teşekkürler
-
1.4046 sayılı özelleştirme uygulamaları hakkında kanun hükümlerine göre ,sermayelerinin %49'undan fazlasının özelleştirmesine karar verilmesi halinde imtiyazlı hisseler oluşturulması zorunlu olan kurumlardan 3 tane yazınız
2.Başbakanlıkla ilişkili olan 5 kurum yazınınız.
3.4046 sayılı özelleştirme kanunda belirtilen ihale usullerini yazınız
4.4734 sayılı kamu ihale kanuna göre ,açık ihale usulü ile yapılan ihalelerde yaklaşık maliyet ,eşik değerlere eşit ya da bu değerlerin üstünde ise ihale ilanları kamu ihale bülteninden ne zaman yayımlanması gerektiğini yazınız. -
1-2015 yılı sonu itibariyle en çok ihracat yaptığımız 3 ülke
2-2015 yıl sonu itibariyle en çok ithalat yaptığımız 3 ülke
3.2015 yıl sonu itibariyle en çok ihracat yaptığımız fasıl......iken en çok ithalat yaptığımız fasıl .......dır. -
@mülkiyeli 1-2015 yılı sonu itibariyle en çok ihracat yaptığımız 3 ülke
2-2015 yıl sonu itibariyle en çok ithalat yaptığımız 3 ülke
3.2015 yıl sonu itibariyle en çok ihracat yaptığımız fasıl......iken en çok ithalat yaptığımız fasıl .......dır.
1-Almanya-İngiltere diğeri İtalya olabilir ya da Abd
2-Çin-Rusya-Almanya
3-En çok ihraç ürünümüz motorlu kara taşıtları,ithalatımızda petrol ürünleri. -
evet,tebrikler en çok ihracat almanya,ingiltere, italya; en çok ithalat sırasıyla çin,almanya ve rusya .en ook ihraç ettiğimiz fasıl motorlu kara taşıtları ,ithalat mineral yakıtlar ve yağlar.
-
Cumhuriyetin ilk yıllarında özel sektör eliyle serbest piyasa ekonomisi koşulları içinde sanayileşmek ilke olarak kabul edilmiştir.Ancak özel sektörün yetersiz kaldığı yerlerde devlet ekonomiye müdahale ederek yatırım yapmıştır.bu manada cumhuriyet döneminde geliştirilmeye çalışılan ilk alt sektör hangisidir.
-
2000-2002 yılları arasında enflasyonla mücadele programının 3 temel unsuru vardır,neler olduğunu yazınız.
-
@mülkiyeli 2000-2002 yılları arasında enflasyonla mücadele programının 3 temel unsuru vardır,neler olduğunu yazınız.
İstirarlı büyüme,kaynakları adaletli dağıtmak,diğeri reel faizleri istenilen düzeye düşürmek.Hocam soruların bildiğin ateş ediyor : D diğer önceki sorduğun soruyu bilemedim.Sana zahmet cevabını söylüyebilirsen. -
bazı soruları görünce yatağımdan kalktım saygı duruşuna geçtim resmen:))
-
@miltonfriedman helal olsun tebrik ederim.
-
@mülkiyeli .1.Türkiye Halk Bankası a.ş,TC Ziraat bankası,Türkiye petrolleri a.o
2.T.C İhracat kredi bankası,Tc.halk bankası,tc ziraat bankası,türkiye kalkınma bankası,Vakıflar bankası genel müdürlüğü
3.kapalı teklif,belli istekliler arasında kapalı teklif,pazarlık,açık artırma .
4.40 gün -
@mülkiyeli şeker
-
@miltonfriedman şöyle cevap versek belki daha iyi olur
1.faiz dışı fazlayı artırmak için sıkı maliye politikası
2.enflasyon hedeflemesine uygun gelirler politikası
3.uzun dönem beklentileri iyileştirmek için reel faiz oranlarının makul seviyede tutulması kur ve para politikaları.
ımf gözetiminde 17.stand by anlaşması çerçevesinde dönemim merkez bankası başkanı gazi erçel beyefendi açıklamış -
@mülkiyeli lisedeki derhane hocami zor hatırlıyorum ki ben defteri saklamak bi kenara dursun
-
Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm.
Diğer yere göre burası biraz daha "seviyeli" geldi bana.
Ben de aranıza katılmak istedim.Feyizli çalışmalar.
-
@mülkiyeli 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@davetsiz başbakan-kalkınma ve ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlıkları-zabıta alanında-1875-1958
Haci abi kalkinma ve gumruk ve tic. Bak. Diyor kitapta
-
@kadir_karasu 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm.
Diğer yere göre burası biraz daha "seviyeli" geldi bana.
Ben de aranıza katılmak istedim.Feyizli çalışmalar.
Dostum emin ol ddogru gelmişsin. Hoşgeldin