17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Olabilir kardeşim.
Ama yine düşük olasılık diye bakmak doğru strateji olur kanımca. -
@reagan ya da benim gibi direkt merkez bankası mi yazacaksin yasin çoban Cumhuriyeti demiş...
-
@reagan 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
@kadir_karasu
Çok çeşitli söylentiler var.. Ama net bir açıklaması yok.. Mesela ilk kurdulduğunda devlete ait değildi yüzde 15 i devlete aitti bu sebeple cumhuriyet yazıyor diyende var.. Sonuç olarak cevap yazdığım gibi. Zaten bence kısaltma yapmadan yazınız demesinin sebebide bu.. Cumhuriyet mi yazacaksın cumhuriyeti mi bu ayrımı bildiğini görmek istiyorDoğru kardeşim bu da var
Ki zaten şu an AŞ yapıda ve çok tartışma konusu bu durum.
Ama özellikle kısaltmak yok demesi dediğin gibi ayrımı biliyor mu görmek için.
Galiba vermezler "i" koyana.Ama benim için sorun deel zira ben Kambiyo murakabe teşkilatı yaptım
-
Ben de sadece Merkez Bankası yazdım En temizi bizimki olmuş hiç tartışma yok @paradoks
-
Bence Cumhuriyet - Cumhuriyeti , Devlet Denetleme Kurulu - Kurumu , Sanayi Kalkınma Bankası - Sınai yazanlardan yarım puan veya bir puan kırılabilir fakat bu sorulara tamamen farklı cevaplar verip hiç puan alamayan biriyle böyle bir iki tane harf hatası yapanları aynı kefeye koymak saçmalıktan başka birşey değil!!!
-
@paradoks haklisin kardesim ben ara secimin nasil yapilacagini belirttigini dusundum o hukmun.
-
Bu 3 beyaz sorusunda "gida sektoru" vurgusu yok muydu ben mi yanlış hatirliyorum ?
-
@eertas ben de oyle hatirliyorum.
-
@davetsiz kardeşim ne alaka senin ne yazdigindan bile haberim yok. Sana yazsam direk yazarım.
-
ya bu un şeker tuz yazana sıfır puan verirler değil mi çünkü bunu sınava giren herkes yazmıştır.. Ulan çıldırıyorum ya sınavdan iki gün önce pamuk diye gördüm dedim ne alaka kafama bile takıldı.. Sınav atmosferi mi kısmetsizlik mi direk tuz yazdım
-
Yok hocam neden sıfır puan versinler. Adam 3 şey istemiş sen 2 doğru yapmışsın 1 yanlış. 2,5 puan değil 1,5 puan versin. Öyle en ufak bir hatada sorunun köküne yanlış denirse bir Allahın kulu geçemez o sınavı. @reagan
-
@Harun-Resid 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI içinde söyledi:
Yok hocam neden sıfır puan versinler. Adam 3 şey istemiş sen 2 doğru yapmışsın 1 yanlış. 2,5 puan değil 1,5 puan versin. Öyle en ufak bir hatada sorunun köküne yanlış denirse bir Allahın kulu geçemez o sınavı. @reagan
Umarım
-
Yani bir Allah'ın kulu geçemesin anlamında değil
Umarım o şekilde davranırlar -
O sorunun un şeker tuz şeklinde yazarsan 0 puan alırsın tek soru geçiyor
-
Pamuk yazana helal olsun iki gün önce gördüğüm halde tuz yazıyorsam pamuk yazanın elinden öpülür
-
ben gidip 'un-demir-pamuk yazdım ' :)):) demir artık o an nereden aklıma geldiyse :))))
-
Demir mi
Valla kardeşim tuz falan hadi tamam da yok yok demir renk yönünden bile kurtarmıyor ya -
Bu arada evet o soruda puanlama yoktu madde halinde.
Üçünü de yazmayana puan vermeme durumu olabilir.
Umarım olmaz elbette -
Yalnız sınav tam dil bilgisi sınavına dönmüş..bu kadar katı olunmamalıydı .
-
Öyleyse izmir iktisat, üç beyaz sorularında 1 yanlış sorunun tümünü götürecek @AbuZiTTin umarım öyle olmaz.