17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
@magduriibfli kardesim bugunleri unutmaz isek gelecek bizimdir. Zaman bizim icin akacaktir. Insallah bu ulkenin gelecegini hep birlikte yakalayacagiz siz guzel gonullu dostlarla.
-
ARKADAŞLAR CEVAPLAR YAYINLANMAYACAK MI BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLSUN LÜTFEN..419.UNCU OLMUŞUM. BEN BAYAĞI İYİ BEKLİYORDUM
-
Sınavı kazandık şükürler olsun. Allah devamınıda nasip eylesin. Kazanamayan arkadaşlar üzülmeyin azimle çalışmaya devam.
-
Hakimlik virgüllerle olmamıştı kaymakamlık virgüllerle oldu.Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
@kymkm Banada bin küsur sıralama geldi. 50 ham puan bekliyodum. Neleri yanlış yaptıgımızı bilsek anlıcaz da.. Neyse kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz. Mülakatta nasip olsun.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum,mülakatı da başarıyla geçersiniz inşallah.
-
@davidricardo kardeş puan kaç geldi, bir de ham puan Türkçesiz mi 50 ?
-
@davidricardo KAÇ PUAN YAPTIN TAM OLARAK?
-
@Aliosman @vedat Aynen hesaplamalarıma göre ham türkçesiz 50 puandı 64 geldi. Ancak sıralamada geriye düşmüşüz. Saptıran sorular galiba iktisat faiz sorusu ve insan hakları bölümü onlar da bende çizik sanırım.
-
Çalışmadan girmiştim olmasını beklemiyodum ama yine de üzülüyo insan:)kazananları tebrik ediyorum. Inşallah liyakati olan kardeşlerimiz bu vazifeyi hakkıyla yerine getireceklerdir. Şimdiden mülakatta başarılar. Hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz.;)
-
@Jaromi kardeş kaç aldın sıralama nedir
-
@vedat kardeş puan ve sıralama nedir
-
Hayırlı olsun herkese
-
@davidricardo bende ham 50 hesaplamistim turkcesiz.bende 63 kusur puan almisim.
-
@sbky http://forum.tercihiniyap.net/topic/737/17-aralık-kaymakamlık-sınavı-mülakatları kardesim benden duymus olma ama mulakat basligindalar o.O
-
@kadir_karasu Mülakatı kazanırsan yaz buraya kardeş
-
burada vakit geçirdigimiz kardeşlerimize vefasızlık etmeden sınav sonucumla ilgili malumatları paylaşayım. gerek itiraz edecek arkadaşlar için gerekse de yuksek bekleyip düsükk alanlar icin bir öngörü olsun. forumda yazan miaty kardesimle alan netlerimiz neredeyse aynıydı. aramızda bir net fark vardi. o 18 ben ise 19 alan yapmıstım bunun yanında gk gy bölümündeki tc merkez bankasindaki i harfini ve koruma sorusunu da ayni yapmistik. diger insan haklari ve tr ekonomisi dogrularimiz da ayniydi. türkce bölümlerimiz biraz farklıydı. miatyy kardesim 74, ben ise 77 aldım. alan. muhtemelen benim alandaki bir net fazlam beni miatyy den 3 puan yuksege tasirken turkceden de neredeyse ayni puanlari almis olduk. netlere gelince
alan 19
turkce haric gk gy ise tcmb i harfli kabul oldu ve koruma sorusu dogru ise 5 net. -
@evy06 Yılmadan devam. 2017'de ne zaman olur bilmiyorum ama alım olur inşallah. İlk denememdi benimde.
-
Bazen yanlız olmadığını hissedersin hayatta.
Bir çok şeyin kötü olduğunu bilsen de böyle düşünürsün.
Bir şeyler yapmaya çalışırsın ve emek verirsin. değişmek, değiştirmek uğruna.
Çoğu zamanda sonuç alamadığını düşünür, üzülür ve umutsuzluğa kapılırsın.
Sonra gelir birileri, yapılan iyiliği unutmadığını söyleyiverir ve yalnızlıktan kurtarır seni.Bu platformda yazarak bizlerin yalnızlığını engelleyen bütün dostlarımıza teşekkür ederiz. Çalışma hayatınızda hiç kimseye yalnız olmadığını hissettiren amirler olmanız dileğiyle...
Kazananlara mülakat sürecinde başarılar dileriz, kazanamayanlara da dünden bugüne hayatların da bir şey kaybetmediklerini hatırlatır ve yalnız olmadıklarını bilmelerini isteriz.
-
@davidricardo onu boşver kardeşim.
En kısa zamanda sen kazanacaksın sen onu yaz buraya güzel kardeşim